- hirdetés -

Kedden egy férfi eltűnéséről tettek bejelentést a hozzátartozói.
Olvasónk jelezte péntek reggel, hogy legalább 10 rendőrautó áll a 47-es elkerülő gádorosi körforgalmánál, és sok rendőr valamint polgárőr kutatja át a környéket.
Ezen információ alapján kerestük a rendőrséget:
– Kedden egy férfi eltűnéséről tettek bejelentést a hozzátartozói. A rendőrség a bejelentést követően elrendelte a férfi körözését, késő este az autóját a szeméttelep közelében megtalálták. A kocsi le volt zárva, abban és annak környékén semmi nem utalt arra, hogy bűncselekmény történt volna. Az eddig beszerzett információk sem utalnak idegenkezűségre.
A rendőrök a területet most polgárőrök segítségével vizsgálják át – tudtuk meg Vargáné Szombati Andreától, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.
A rendőrségtől időközben az alábbi információkat kaptuk:
Az Orosházi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat egy orosházi lakos eltűnése ügyében. Az eltűnésről tett bejelentés alapján a férfi szeptember 7-én reggel 7 óra 15-kor távozott lakásáról. Iskolába vitte egyik gyermekét sötétkék színű, Suzuki Ignis típusú személygépkocsijával.  Ezt követően ismeretlen helyre távozott, és azóta tartózkodási helyéről semmilyen információ nem áll rendelkezésre.
Személyleírása:
Kb. 180 cm magas és kb. 110 kg súlyú, barna hajú, fejtetőn erősen kopaszodó. Szakállt, bajuszt nem visel, szemüvege nincs, különös ismertető jellel nem rendelkezik.  Eltűnésekor két részes terepszínű ruhát, és egy sima, minta nélküli fekete színű baseball sapkát, valamint egy fekete színű munkaruházati félcipőt viselt.  Eltűnésekor sem nagyobb összegű készpénzt, sem mobiltelefonjait nem vitte magával, továbbá eltűnése óta bankkártyáját sem használta.

Az Orosházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki eltűnése óta bárhol látta a férfit, vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, hívja a 107-es segélyhívót.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.