- hirdetés -

A Liszt Ferenc iskola diákjai szinte minden nap zenés vagy táncos programokra várják a kikapcsolódni vágyókat.

Április 12-én 14 órától a József Attila Székhelyintézmény és a Petőfi Művelődési Központ közös szervezésében József Attila Szavalóverseny lesz a PMK kamaratermében.
Baba-Mama Klub várja a családokat április 12-én és 26-án 9 és 12 óra között a művelődési ház próbatermében.
Április 12-én 17 órától a Művészetek Házában Képző-és Iparművészeti kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők. A tárlat a művészeti iskola képző- és iparművészeti tanszakának egykori és jelenlegi növendékeinek legszebb munkáiból áll.
Az amatőr festők: Baráthné Hopka Ágnes, Belanka Jánosné, Felföldiné Tóth Erika, Horváth Csilla, Králik Ildikó, Magyar Edit, Mihályné Nyerges Krisztina, Nagyné Sinka Erzsébet, Riczánné Muzsik Ibolya.
A Világjárók klubja sorozat következő előadása április 13-án 17 órakor indul a Táncsics gimnázium földrajzi előadójában. Ezúttal Győri Anita és Nagy Róbert: Bulgária- Plovdiv című előadását hallgathatják meg az érdeklődők
Április 13-án 18 órakor Tanári hangverseny lesz a Művészetek Házában. Az est folyamán a Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanárai lépnek fel.
Pokoli Történetek- Angyali Történetek, avagy két óra alatt a Föld körül. Ezen a címen filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozó lesz a Tv2 műsorvezető- riporterével, Vujity Tvrtkoval április 14-én 18 órakor a Petőfi Művelődési Központban.
Április 14-én 18 órakor fúvósok és ütősök hangversenye hallható a Művészetek Házában. Az elhangzó művek a 15. század dallamaitól a 20. század zenéjéig átölelik a zeneirodalom korszakait.
Április 15-én 9 órakor Csellistatalálkozó lesz a Művészetek Házában. Békés és Csongrád megye csellista növendékei mutatkoznak be a megjelenteknek.
Április 16-án 18 órakor Növendék hangversenyre várnak minden érdeklődőt a Művészetek Házába.
A Folkográfia zenekar szeretettel vár minden érdeklődőt a „Legyen mindig egy dal” címen szervezett zenés kiadvány bemutatójukra április 15-én 18 órakor a városi könyvtárban.
A következő Micimackó bérlet előadása április 16-án 10 és 14 órától lesz a művelődési központ színháztermében. Ezúttal a Piroska és a farkas című táncmesét láthatják a gyerekek a VSG Kamarabalett előadásában.
Böjte Csaba árvái jönnek Orosházára április 16-án, pénteken. A nagyszalontai gyermekmenhely színjátszó csoportja az Orosházi Keresztény Ifjúsági Klub klubházában (Zombai utca 59.) lép fel 15 órai kezdettel. Az előadás ingyenes, aki teheti a taps mellett keksszel, csokoládéval is kedveskedhet a fellépő gyerekeknek.
Újra Rock Klub! Április 16-án 19 órakor a Vizió zenekar koncertjét hallhatják a PMK kamaratermében.
Április 17-én 16 órától Dán Alexandra hangversenyén vehetnek részt az érdeklődők a Művészetek Házában, melyen közreműködnek a művészeti iskola jelenlegi és egykori növendékei.
Április 17-én 18 órakor Táncgála lesz a Petőfi Művelődési Központban, ahol fellép az Aradi Azucar társastánc csoport, Zsoldos Ildikó és Bánfi Antal, a Senior III. korosztály versenyzői, valamint az orosházi Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény társas- és moderntánc tanszakos csoportjai.
A Hargita megyei Szentegyházai Gyermekfilharmónia hangversenye várja az érdeklődőket április 18-án 18 órakor az Evangélikus templomban. Vezényel: Haáz Sándor
Időszaki kiállítások:
A Városi Képtárban április 21-ig Simon Miklós és Barkos Bea kortárs képzőművészek kiállítása látható.
Városházi Galériában Ujhelyi István fotókiállítása április 28-ig tekinthető meg.
A Petőfi Művelődési Központban április 30-ig a Táncsics Fotóstúdió kiállítása látható.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.