téma: bababörze

Bababörze a bölcsiben

A Zöldfa utcai Kisharang Bölcsőde játszóházzal egybekötött bababörzét tart augusztus 16-án 9 és 13 óra között az intézmény épületében. Az egész rendezvény ingyenes, lesz ugrálóvár, és lufihajtogatás is. Baba- és gyermekruhákat (56-164-es méretig bármit), cipőket, könyveket, játékokat és egyéb babafelszerelést (babakocsi, gyerekülés, stb.) is lehet vinni. Bővebb információ itt.

Börze és családi nap

140731_bababorze_csaladi_nap_illusztracioIsmét bababörzével egybekötött családi napot rendeznek augusztus 10-én 10-16 óráig a művelődési ház koncerttermében. A börzézés mellett számos program várja az érdeklődőket. Ugrálóvár, arcfestés, szépségverseny értékes ajándékokért, ügyességi vetélkedők kicsiknek és nagyoknak, aszfaltrajzverseny. A program keretében adománygyűjtés is szerveznek a kórház gyermekosztálya számára, játékot és ruhaneműt várnak, melyet a helyszínen lehet leadni. A szépségversenyre augusztus 8-ig lehet nevezni Krivik Évánál a 06/20 489-3801-es telefonszámon, szintén ezen az elérhetőségen lehet a börzére asztalt is foglalni.

Bababörze és családi nap – másodszor

 A börzézés mellett programok sokasága várta a családokat szombaton a művelődési házban. tovább

Bababörze és családi nap

Második alkalommal rendeznek bababörzével egybekötött családi napot augusztus 11-én 10-21 óráig a Petőfi Művelődési Központban. Zalai Mihály alpolgármester megnyitója után családi főzőverseny veszi kezdetét. 10. 30-tól Németh Gabriella és a PDB – „A test és a lélek tánca”, majd a Harangos Néptáncegyüttes műsora következik. Déltől játékos vetélkedő várja a gyerekeket, majd a (F)apácák Énekstúdió lesz hallható. Délután 14 órától a Starlet Énekcsoport ad műsort, utána karaoke-ra hívják a gyerekeket. 16 órakor kezdődik a gyermek szépségverseny. 18 órától salsa bemutatóra hívják az érdeklődőket, 19 órától a Dili-Dal együttes zenél, 20 órától pedig Bakos Bettina és Csordás Ákos ad koncertet. Minden órában meseolvasás lesz, a nap folyamán pedig rendőrségi feladatokat lehet megoldani, lesz kézműves foglalkozás a Nagycsaládosok Egyesületével, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogató bohóc és kirakodó vásár. A belépés díjtalan.

Mosollyal telt meg a sportcsarnok

A rengeteg gyerek vidámságot hozott a II. Bababörzére. tovább

Újra Bababörze és Családi Nap (videó)

Anyukákat, apukákat és gyerekeket várnak a sportcsarnokba. tovább

Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás