téma: baba-mama klub

Baba-mama klub

130221_baba_mama_kicsiMásodik foglalkozását tartja szeptember 8-án 9-12 óráig a művelődési központ első emeleti termében a Baba-mama klub. Ezúttal a babamasszázs hatása a korai kötődésre, testi-lelki fejlődésre lesz a téma, az előadó Surimné S. Marianna védőnő, babamasszázs-oktató lesz. A babamasszázs ötvözi a keleti kultúrák masszázstechnikáit és a svéd masszázstechnikákat. Segíti a korai kötődés kialakulását és a magasabb szintre emelését. Testi-lelki hatása kölcsönösen hat a babára és a mamára is. A rendezvény ingyenes, melyre mindenkit szeretettel várnak.

Baba-mama klub

Gyerekek és mamák is jól érzik magukat a klubban (Fotó: Rajki Judit)

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a négyalkalmas Baba-mama klubfoglalkozásokra a művelődési ház első emeleti termében. Az első találkozó augusztus 11-én 9 órakor kezdődik, a téma: Az első 1000 nap fontossága. Előadó Göndös-Kotroczó Tímea. A téma aktuális lehet azoknak, akik még a gyermekvállalás előtt állnak, vagy épp babáznak, de sok hasznos tanáccsal szolgálhatnak azoknak is, akik a következő babát tervezik.

Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás