- hirdetés -

Első kézből értesülhetnek a gazdasági élet helyi szereplői a pályázati lehetőségekről – szerdán a városházára várják az érdeklődőket.

A Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet és Orosháza Város Önkormányzata közösen rendezi meg a helyi vállalkozások számára szóló, Európai Uniós pályázati forrásokkal és támogatott hitelekkel kapcsolatos tájékoztatóját. A szerdai rendezvényre minden érdeklődő cégvezetőt, vállalkozót várnak.

– Az a célunk, hogy az orosházi mikro-, kis- és középvállalkozások első kézből kapjanak tájékoztatást az MFB Pontokon elérhető pályázati lehetőségekről, hogy azokat igény esetén hogyan és milyen feltételekkel tudják igénybe venni. Olyan megoldásokat és lehetőségeket mutatunk be, amely a következő néhány évre pályázatok, vagy akár finanszírozás terén is ötleteket, lehetőségeket adnak a vállalkozóknak – ismertette Zsibrita Lászlóné, a takarékszövetkezet elnök ügyvezetője.

A rendezvény január 18-án, szerda lesz 14 órai kezdettel a polgármesteri hivatal első emeleti nagytermében lesz, a tájékoztató előadások kötetlen beszélgetés követi az előadókkal.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.