- hirdetés -

Országos evangélikus hittanversenyen vettek részt a Táncsics Mihály Gimnázium kisgimnazista tanulói. Április 20-án az intézmény nyolc diákja mérettette meg magát Budapesten, ahonnan kiváló eredményekkel tértek haza.

Mire lehet számítani egy evangélikus hittanverseny országos fordulóján? Természetesen versenyre és feladatokra, de ezen kívül újbóli találkozásokra, éneklésre, szabadidős programokra. Ebben volt része nyolc diáknak a Táncsics Mihály Gimnáziumból is április 20-án Budapesten, a Fasori Evangélikus Gimnáziumban. A megmérettetésre az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők. A feladatokat a csapatoknak közösen kellett megoldani, majd az erre kapott pontok alapján alakult ki a rangsor. A 7-8. évfolyamosok között a Táncsics csapata a 6. helyet szerezte meg az induló 17 csapat közül, míg az 5-6. osztályosok a dobogó legfelső fokára állhattak.

Az 5-6. évfolyamos csapat tagjai: Hudák Csaba, Kulcsár Éva, Takács Lotti, Kulcsár Tibor. A 7-8. évfolyamos csapat tagjai: Deák Minerva, Keresztes Viktória, Orovecz Katica, Kulcsár Anna. Felkészítő tanáruk: Révész Rita.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.