- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a Békés vármegyei bajnokság valamennyi osztályában.

Erőltetett menetben az ULE

A Békés Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulóban a 3. helyen álló OMTK-ULE a 8. pozíciót elfoglaló Medgyesbodzást fogadja szombaton.

OMTK-ULE 1913 – Medgyesbodzás (március 30., 15 óra, Mátrai stadion)

Bordás Dániel, az OMTK-ULE vezetőedzője: – Nagyon nehéz egy hét elé nézünk, ugyanis három meccset játszunk. A Bodzás elleni bajnoki után szerdán a Gyulai Termált fogadjuk a kupában, majd a következő szombaton Gyomaendrődön lépünk pályára. Szeretnénk mind a három meccset megnyerni, ami közül a legfontosabb nyilvánvalóan a szerdai kupamérkőzés lesz. A Medgyesbodzás ellen Ondrejó Tamás sárga lapos eltiltását tölti és Fehér Bence sem lép pályára. Kérdéses Szarvas József, Szabó Ákos és Deli Lajos játéka is.

A mérkőzés játékvezetője Romániából érkezik.

Mit hoz a nyuszi a Rákóczinak Szabadkígyóson?

A Békés Vármegyei II/A bajnokság 17. fordulójában a 12. helye álló OMTK-Rákóczi a 9. helyezett Szabadkígyósi SZSC gárdájához látogat.

Szabadkígyósi SZSC – OMTK-Rákóczi (március 30., 15 óra, Szabadkígyós)

– A helyzetünk nem lett könnyebb az előző héthez viszonyítva. Pénteken fontos U19-es kupamérkőzést játszik a csapat a minden bizonnyal megerősített Sárréti Gyöngyhalásszal majd másnap felnőtt bajnoki. A sérültek sora tovább gyarapodott az első csapatnál és nálunk is egyaránt. Nagyon nehéz hétvégére számítunk – nyilatkozta Bodzás Ádám edző.

A mérkőzés játékvezetője: Czene Zoltán (Fűri Imre, Karkus János Zsolt)

kiemelt fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.