- hirdetés -

Sikeresen mutatkozott be Bordás Dániel a hazaiak kispadján.

Gólparádé a Mátraiban

A Békés Vármegyei I. osztály 18. fordulójában a 7. helyen álló, 19 ponttal rendelkező Nagyszénás SE látogatott a 3. helyen álló, 33 pontos OMTK-ULE otthonába. A héten edzőváltáson átesett Orosháza kispadját Bordás Dániel foglalta el a lemondott Buza Barnabás helyett.

A találkozó előtt Huszár Gergő másodedző bizakodva várta a mérkőzést. – Az első tavaszi győzelmet szeretnénk megszerezni és ezzel rátérni egy hosszú győztes útra. Reméljük, az új impulzus hozzásegít minket a győzelemhez.

Orosházi MTK-ULE–Nagyszénás SE   7–0   (5–0)

Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, 250 néző. Vezette: Fekete Zoltán (Láza András, Zahorecz Soma).

Orosháza: Marunák – Buzai, Szabó Á., Kasuba, Juhász, Babolek, Papp M. (Rau), Darida, Ondrejó (Janicsek), Bónus (Harangozó), Miszlai (Szarvas). Vezetőedző: Bordás Dániel.

Nagyszénás: Valuk – Godár, Lugasi M., Gazsi, Sebők (Kálmán), Nagy Sz. (Kovács L.), Szlovák, Libor, Kukovecz, Márk, Nagy M. (Ugró). Edző: Juhász Norbert.

Gólszerzők: Juhász (5.), Babolek (28., 86.), Miszlai (9.,21.), Szabó Á. (30.), Harangozó (90.).

Két gyors hazai góllal már a 10. percben eldőlt a mérkőzés. Az 5. percben Kasuba beadása után Juhász fejelt a hálóba, 1-0. A 9. percben Juhász visszafejelt labdáját Miszlai rúgta a kapuba, 2-0.  A vendégek a két gyors gól miatt teljesen szétesett csapat benyomását keltették, a hazaiak tetszés szerint érték el a góljaikat. A 21. percben csiki-csuki akció végén Bónus hozta kihagyhatatlan helyzetbe Miszlait, az orosházi csatár könnyedén gurított az üresen maradt kapuba, 3-0. A 28. percben Papp M. baloldali beadását Babolek kapásból lőtte a labdát a kapus lábai között a hálóba, 4-0. A 30. percben Ondrejó szöglete után Szabó Ákos ugrott a legmagasabbra és bólintott a hálóba, 5-0. A második játékrészre rendezte sorait a Nagyszénás. Ennek ellenére továbbra is a hazaiak birtokolták többet a labdát, a további két gól mellett lőttek még két kapufát is. A 86. percben egy jobboldali beadásból Babolek perdítette a hosszú sarokba a labdát, 6-0. A 90. percben egy védőkről lecsorgó labdát Harangozó helyezett 13 méterről a kapuba, 7-0.

Bordás Dániel: – Gratulálok a csapatnak, amely egy teljesen más arcát mutatva, remélhetőleg a győzelmek útjára lépett.

Juhász Norbert: – Megérdemelt hazai győzelem született.

Az OMTK-ULE március 30-án hazai pályán fogadja a Medgyesbodzás csapatát. A találkozó kezdési ideje: 15 óra.

A listavezető nem kegyelmezett

A Békés Vármegyei II/A bajnokság 16. fordulójában a 18 pontos, 11. helyen álló OMTK-Rákóczi fogadta a 38 ponttal rendelkező listavezető Kondorosi TE csapatát. A vendégek magabiztosan hozták a mérkőzést.

OMTK-Rákóczi – Kondorosi TE    1–4     (0–2)

Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, 100 néző. Vezette: Tóth Imre (Fekete Zoltán, Zahorecz Soma).

Orosháza: Dobozi – Berta, Deli (Szabó T.), Kérdő, Csőke, Kocsis, Nagy B., Bánki-Horváth (Szabó Á.), Valach, Szűcs (Deák), Halász. Edző: Bodzás Ádám.

Kondoros: Kajári – Rafaj P., Czvalinga, Rafaj M., Csicsely (Buzás), Vajgely (Menárik), Mladonyiczki, Szebegyinszki B. (Bákai B.), Takács (Varga E.), Paluska, Rafaj R. (Szigeti). Edző: Janis János.

Gólszerző: Valach (82.), ill. Mladonyiczki (19.), Rafaj P. (31.), Rafaj R. (47.), Csicsely (49.).

Bodzás Ádám: – Az eredmény alakulása ellenére jól kezdtük a mérkőzést, viszont ismét a rutintalanságunk miatt kaptunk gólokat. Gratulálok a vendégcsapatnak és további sok sikert az osztályváltáshoz!

Janis János: – Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amiből sajnos csak négyet sikerült kihasználni. Győzelmünk megérdemelt, bár a sportszerű hazaiak végig megnehezítették a dolgunkat. Jó játékvezetés.

Az OMTK-Rákóczi március 30-án Szabadkígyóson lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 15 óra.

fotók: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.