- hirdetés -

Minden szinten pattog a labda a különböző korosztályú és nemű bajnokságokban. A hétvégén az orosházi old boys és a női focisták is pályára léptek.

Az orosházi öregfiúk folytatták remek sorozatukat a Barátság Kupa elnevezésű nagypályás öregfiúk bajnokságban. A Kvasznovszky József vezette csapat Pusztaföldváron aratott sima győzelmet.

Pusztaföldvár – Orosházi Öregfiúk 0 – 4

Orosháza: Szabó P. – Szabó N., Csilek, Czollner, Elekes, Kánya, Pásztor László, Vili, Boros, Brachna, Szolga. Pályára lépett még: Lövei, Baranyai, Iványi, Mátyus, Beke, Trabak, Dobi, Tompa. Szakmai vezető: Kvasznovszky József.

Gólszerzők: Lövei (3), Kánya (11-es).

Kvasznovszky József: A pálya talaja nem kedvezett a játékunknak, ennek ellenére a győzelmünk egy pillanatik sem forgott veszélyben.

A listavezető Orosháza március 24-én, 14 órakor a Szeghalom csapatát fogadja.

Az öregfiúk együttese (fotó: csapat)

Az NB II-es Futsal bajnokságban szereplő OMTK-ULE női csapata Salgótarjánban lépett pályára. A késő esti hétközi mérkőzésen ismét csak egy hajszállal maradt le az ULE a pontszerzésről, a bajnokság egyik legjobb csapata ellen.

Salgótarjáni VSE – OMTK-ULE 3 – 2 (2 – 1)

NB II-es Női Futsal mérkőzés. Salgótarján.

Orosháza: Győző Tamara – Zvolenszki Vivien, Szlopoczki Nikoletta, Petri-Szabó Tünde Imola, Győző Tilla. Játszott még: Mekis-Kis Vivien Kitti, Orosz-Tóth Vivien Alexa, Mátyus Viktória. Edző: Pardi László.

Orosházi gólszerző: Petri-Szabó Tünde Imola (2)

– Szerencsére a hosszú út és a késői kezdés nem látszódott meg a csapaton, s bár ellenfelünk az első perctől kezdve letámadott, kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. Az első félidő felénél aztán lemaradtunk egy szögletnél, melyből ellenfelünk vezetést szerzett. Egy oldalberúgás során egy távoli lövésemmel visszajöttünk a mérkőzésbe, mellette pedig a kapuban Győző Tamara valósággal parádézott. A tarjáni lányok még az első félidőben gólra váltottak egy kontrát, így 2:1 eredménnyel vonultunk pihenőre. A második félidő elején egy kipattanót sikerült ballal a jobb felső sarokba lőnöm, mellyel újra sikerült egalizálni az eredményt. Sajnos nem sokáig örülhettünk, hiszen egy perccel később egy rossz váltást kihasználva a hazai csapat egy nagyszerű fejes góllal újra visszavette a vezetést, s bár voltak még lehetőségek bőven mind a két oldalon, az eredmény már nem változott – számolt be a mérkőzésről Petri-Szabó Tünde Imola.

Pardi László, az OMTK-ULE edzője: Sokadik ilyen mérkőzésünk volt a szezonban, amikor pontot érdemelt volna szemre is tetszetős és bátor játékunk, de talán jövőre a nagyobb rutin majd nekünk kedvez ezeken a meccseken. Addig is próbálunk a fejlődésre, mint hosszútávú eredményre koncentrálni, melyekben ezek a mérkőzések és az NB II. irama abszolút a segítségünkre van. Gratulálok minden játékosomnak a mai teljesítményhez!

Az OMTK-ULE az 5. helyen áll a bajnoki tabellán. Április 7-én az Eger SE csapatát fogadja az OMTK-ULE az Eötvös-csarnokban. A találkozó kezdési ideje: 17.30 óra.

Nem sokon múlt a pontszerzés (fotó: csapat)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.