- hirdetés -

Kártyaőrület terjed a Baranya vármegyei kisvárosban.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, vagy éppen az aktuális sztárok, Kylian Mbappé vagy Erling Haaland kártyán megjelenő fotójáért rajonganak a gyerekek. Megy a csere-bere, két kisebb értékű kártyáért adnak egy Mbappét. Nem csodálkozunk azon, hogy a világsztár futballisták ilyen kelendőek, de hogy egy magyar másodosztályú klub kedvenceiért is ekkora a harc, erre nem gondoltunk volna.

Az NB II-es Kozármisleny marketinges kollégái úgy gondolták, hogy a helyi szurkolók és az utánpótlás játékosainak körében népszerű lenne egy teljes kártyasorozat saját labdarúgóikról, stábjuk tagjairól, ezért megterveztették és kiadták az egyedi kártyákat.

A kártyáknak óriási sikere lett. Az első hazai meccsen kezdték el értékesíteni a 3 db kártyából álló kártyacsomagokat, és több mint 500 csomag fogyott el. Ráadásul a kártyákat dedikálható hátlappal tervezték, így a mérkőzés végén kisebb gyereksereg várta a csapat tagjait, hogy aláírathassák kedvenceikkel az új szerzeményeket. A mérkőzés után megmaradt csomagokat két nap alatt elkapkodták a helyi sportbüféből, de a klub megnyugtatta a szurkolókat: máris megérkezett az utánpótlás.

De vajon ki a csapat „ásza”? (fotó: kozarmislenyfc.hu)

Az orosházi születésű Füredi Szabolcsot, mint csapatkapitányt kérdeztük a kezdeményezésről.

– Az egyesület nagy gondot fordít a marketingre. A gyerekek körében valóban nagyon népszerűek a kártyacsomagok, az első körben legyártott adag már az első héten elfogyott, de érkezik az utánpótlás. A mérkőzések után a kissrácok várják azt a pillanatot, amikor el tudnak csípni egy-egy játékost autogrammért vagy egy-egy fotó erejéig. Mi, játékosok szívesen állunk a rendelkezésükre! Örömmel mondhatom, hogy a csapatot nemcsak a gyerekek, hanem a felnőtt szurkolók is nagyon szeretik, természetesen ehhez hozzájárul a sikeres szereplésünk is. Szinte minden hazai mérkőzésünket telt ház előtt játsszuk – informálta hírportálunkat Füredi Szabolcs.

A gyerekek legközelebb március 17-én, a Mosonmagyaróvár elleni hazai mérkőzéseken láthatják kedvenceiket.

(fotó: kozarmislenyfc.hu)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.