- hirdetés -

Szerencsére nem csak szomorú sorsokról tud beszámolni a Szikhát Kutyamenhely. A boldog történetek pedig kiváltképp megmelengetik az ott dolgozók, de az orosházi lakosok szívét is. Egyik lakójuk élete pedig igen különlegesen alakult, hiszen az egykor láncon tartott kutyából most reklámarc lehet.

– Mindig örömmel tölt el bennünket, ha egy általunk mentett, és örökbeadott kutya sikertörténetét hallhatjuk, olvashatjuk, és azt megoszthatjuk veletek – kezdődik a Szikhát menhely oldalán a bejegyzés Jakob, azaz mai nevén Joshi történetéről.

Jakobot több kutyával együtt rendőri segítséggel kobozták el egy közeli településről, ahol borzasztó körülmények között tartották az állatokat. Jakob is saját ürülékében, rövid lánccal a nyakában élt, amely egy mély sebet is ejtett rajta. A kezelések után szerencsére szépen gyógyultak a sérülései, az új gazdi pedig nem sokkal később jelentkezett is Jakobért. Az egykor még rövid láncon tartott kutya egészen Németországig utazott, jelenlegi gazdája pedig még a munkahelyére is magával viszi az azóta Joshi névre hallgató állatot. Az igazi különlegesség a történetben azonban csak ezután következik.

– Joshi gazdája a Trixie kutyakellékeket forgalmazó áruháznál dolgozik – valószínűleg minden kutyás hallott már róluk. A cégnél annyira megtetszett ez az amúgy is gyönyörű kutya, hogy ebben az évben Joshi, a Trixie reklámarca lesz – írja bejegyzésében a menhely.

Joshi tehát reklámarcként éli tovább életét, ami azt jelenti, hogy az egykor az orosházi Szikhát Kutyamenhelyen élő kutya arcával az egész világon találkozhatunk majd.

Fotók: Szikhát Kutyamenhely Facebook oldala

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.