- hirdetés -

A Magyar Vöröskereszt Orosháza Területi Szervezete rendületlenül szervezi a véradásokat segítve az egészségügy zavartalan vérellátását. Februárra is készülnek különlegességgel.

Köztudott, hogy a gyógyításban az emberi vért csak emberi vérrel lehet pótolni, hogy a vérre, vérkészítményekre az év bármely szakában nagy szükség van, illetve, hogy egy véradással három embertársunkon segíthetünk. A Magyar Vérellátó Szolgálat és a Vöröskereszt ezért is igyekszik, hogy a segítőknek, a vérüket adóknak valahogyan megköszönje önzetlenségüket.

A Magyar Vöröskereszt Orosháza Területi Szervezete kilenc alkalommal szervez véradást február hónapban a véradó állomáson, melyből mindjárt az első rendhagyó lesz. Február elsején 12 órától 18 óráig várják a donorokat. Ez a délutáni véradás a farsang jegyében telik majd. A Vöröskereszt az Orosházi László Elek Kórház konyhájával összefogva, fánkkal kedveskedik minden kedves véradónak, aki a karját nyújtja ezen a véradáson.

A további alkalmak február hónapban 6-án kedden, 8-án csütörtökön, 13-án kedden, 15-én csütörtökön, 20-án kedden, 22-én csütörtökön, 27-én kedden és 29-én csütörtökön lesznek. Ezeken a napokon délelőtt, 8-12 óráig várják az önzetlen segítőket az orosházi véradó állomáson.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.