- hirdetés -

Az Orosháza Úszó Egyesület versenyzői évről évre kiváló eredményeket érnek el a megmérettetéseken. Ezért azonban télen, nyáron keményen dolgoznak oktatóikkal a fiatalok. Ahhoz, hogy az edzésekre és versenyekre is közösen tudjanak eljutni mostantól a Belazso Ablak Kft. biztosít gépjárművet.

Az Orosháza Úszó Egyesület apraja-nagyja örömmel vette a Belazso Ablak Kft. ügyvezetőinek felajánlását, hiszen egy kisbusz, mely biztosítja a gyerekek eljutását a tréningekre, versenyekre nagy könnyebbséget jelent a szülőknek, a gyerekeknek pedig élmény a közös utazás.

Korcsok Zsolt a Belazso Ablak Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója elmondta, kislányuk óvodás kora óta jár úszni, így egyértelmű volt számukra, hogy segítenek.
– Az egyesület tagjai rendre szép eredményeket érnek el versenyeik során, ezért is szerettük volna támogatni további fejlődésüket. Családommal és a cégvezetőséggel arra a következtetésre jutottunk, hogy a cégünk által bérelt kisbuszt szeretnénk az egyesület számára biztosítani azon alkalmakkor, amikor másik településre kell utazniuk verseny, vagy edzés miatt – ismertette az ügyvezető.

Mindenki örömmel foglalta el helyét a gépjárműben

Schmidt Jenő az Orosháza Úszó Egyesület vezetőedzője hozzátette, nagy örömmel vették a felajánlást, hiszen a téli időszakban más városokban edzenek, jelenleg például Hódmezővásárhelyen folyik a gyakorlás. – A kisbusszal a kiemelt versenyzők csapatának átjárását biztosítjuk majd, hiszen ezen fiatalok edzése akkor kezdődik, mikor a szülők még dolgoznak. Az előkészítő csoportunk későbbi időpontban kezd, így ott a szülők segítik az átjutást – tájékoztatott a vezető edző.

Dávid Olivér az egyesület tagja úgy fogalmazott: örül, hogy az átjárásuk ilyen módon lesz biztosítva.
– Jó, hogy az egész csapat együtt utazhat, hiszen így már az edzések, versenyek előtt össze tudunk majd hangolódni – zárta mosolyogva gondolatait.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.