- hirdetés -

Játékost cserélt két rivális vármegyei labdarúgó csapat.

Téli pihenőre vonult Magyarország valamennyi labdarúgó csapata. Ilyenkor a menedzserek, sportvezetők kezdik meg a szorgos munkát a csapatuk megerősítése céljából. A téli átigazolási időszak az amatőr labdarúgó bajnokságokban január 15-én indul és február 14-ig tart.

Az Orosházi MTK-ULE és a Szarvasi FC az elsők között jelentette be, hogy egy-egy játékost „cserél” egymással a tavaszi folytatásra. Az ULE keretéből Endrefalvi Erik Szarvasra teszi át székhelyét, míg Deli Lajos Orosházán folytatja labdarúgó pályafutását. A 25 éves középpályás nyilatkozott az Oroscafe részére céljairól, a klubcsere hátteréről.

– Nem úgy alakultak a dolgok Szarvason, mint ahogy azt elterveztem és úgy éreztem, hogy itt az ideje a váltásnak. Nagyon sok időt vett el az utazás, így arra a döntésre jutottam, hogy elfogadom Tóth-Kása Sándor elnök úr kérését, hogy jöjjek vissza Orosházára. Kicsit fura érzés lesz visszajönni, mivel ugyanazért a célért küzdöttünk egymás ellen, csak más mezben. Orosházán kezdtem a labdarúgást és sokáig voltam az egyesület tagja, így nagyon várom a közös munkát. Segíteni szeretnék a célok elérésében, szerintem mentálisan és akaratban is segíteni tudok a csapatnak, de véleményem szerint a játékkal sem lesz baj. Tisztában vagyok vele, hogy a Gyulai Termál előnye elég nagy, de azon leszek, leszünk, hogy a bajnokság végéig megnehezítsük a gyulaiak dolgát – vélekedett az átigazolás körülményeiről Deli Lajos.

Az újdonsült orosházi játékos leghamarabb a januári teremlabdarúgó bajnokságon mutatkozhat be az OMTK-ULE színeiben.

Kiemelt fotón: Deli Lajos (feketében) és Endrefalvi Erik (labdával) OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.