- hirdetés -

A komposztálótelep december 17-ig tart nyitva, ezt követően a lakosok csak a Gyártelep utcai hulladéklerakóba tudják leadni a zöldhulladékot.

Az orosházi lakosoknak a tavaszi nyitásig lehetőségük van kiszállítani a hulladékot a TAPPE Kft. által üzemeltetett hulladékudvarba, ahol alkalmanként 240 liter mennyiségű zöldhulladék adható át díjmentesen.

Az igénybevétel feltételei a gyártelep utcai hulladékgyűjtő udvarban:
Kizárólag a közszolgáltatási nyilvántartásban szereplő természetes személyek vehetik igénybe:

– lakcímigazoló kártya és személyi igazolvány bemutatása szükséges;
– A beszállítás napján nem lehet hulladékgazdálkodási közszolgáltatással összefüggésben fennálló díjhátralék, ennek igazolásául be kell mutatni:
az utolsó negyedéves számlát a folyószámla egyenleg miatt,
az utolsó negyedéves szolgáltatási díj befizetését igazoló szelvényt.

Amennyiben az ingatlanon díjhátralék van, nem lehet a hulladékudvarok szolgáltatását igénybe venni! A hulladékgyűjtő udvar igénybevétele díjmentesen történik!

A hulladékgyűjtő-udvarba csak az olyan elkülönítetten gyűjtött hulladék szállítható be, amely a háztartásokban életvitelszerűen keletkezik és megfelel részletes feltételeket tartalmazó tájékoztatóban felsorolt követelményeknek.

Továbbá a gyűjtési naptárban szereplő időpontban – az idei évben utolsó alkalommal 2023 december 27-én és 28-án – a közszolgáltató az ingatlan elé kihelyezett zsákokat (max. 240 liter) elszállítja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.