- hirdetés -

A szeptemberi sportnapot követően decemberben is egy közös rendezvénnyel kedveskedett munkatársaiknak és családtagjaiknak a Linamar Hungary Zrt. December 2-án ezúttal a Petőfi Művelődési Központban készültek izgalmas programokkal és lehetőségekkel, a gyerekek pedig magától a Mikulástól is átvehették a jól megérdemelt szaloncukrokat és ajándékokat.

A Linamar Hungary Zrt. életében már évek óta hagyomány, hogy december elején mikulásünnepséggel kedveskedik a kollégák és családjaik számára. Nem volt ez másként december 2-án sem, amikor a Petőfi Művelődési Központ adott otthont a rendezvénynek. Több mint 400 gyermeket vártak szüleikkel közösen, akiknek a szervezők idén is számos érdekes és izgalmas programmal készültek.

– Kipróbálhatták a játszóházat, arcfestést, de volt mozira is lehetőség, az ünnepi hangulat további fokozásához pedig friss kakaóval és kaláccsal vártuk az érdeklődő gyerekeket és szüleiket – sorolta a vállalat kommunikációs munkatársa, Csík Tímea.

Hozzátette, bíznak benne, hogy akik már a korábbi években is csatlakoztak az eseményhez, azok most is így tesznek, akik pedig most voltak itt először, azok szintén örömteli pillanatokat élnek át az advent első vasárnapja előtt tartott program során.

A délelőtti események zárásaként pedig a résztvevők többsége a Szokolay Sándor-teremből a Petőfi Művelődési Központ előadóterme felé vette az irányt, ugyanis a gyerekek a színpadra felsétálva vehették át a jól megérdemelt szaloncukrokat és ajándékokat a Mikulástól.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.