- hirdetés -

A 3. fordulót rendezik meg a futsal NB II-es bajnokságban.

Az OMTK-ULE női futsal csapata újoncként indult az NB II-es bajnokságban. Pardi László tanítványai az 1. fordulóban Gyulán 10-1-es vereséget szenvedtek a Gyulai Amazonok ellen, a 2. körben hazai pályán 5-2-re legyőzték a jászberényi Tehetség SE csapatát. A vasárnapi, 3. fordulóban az orosházi lányok az Újfehértói Sportklub gárdáját fogadják az Eötvös-csarnokban. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyeiek pont nélkül állnak a bajnokságban.

OMTK-ULE Újfehértó (november 26., vasárnap, Eötvös-csarnok, 10.30 óra)

– Az előző fordulóban sikerült legyőznünk a jászberényi lányokat. Sajnos időközben a Tehetség SE hivatalos közleményben tudatta, hogy visszalép a bajnokságból, így sajnos a megszerzett 3 pontunknak lőttek, ami nagyon bosszantó, de muszáj továbblépni és célunk minél több csapat dolgát megnehezíteni. Abszolút képesnek tartom az eredményes szereplésre a csapatot, ezt bizonyítottuk az elmúlt héten is, mindenki odatette magát és gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntöttük a meccset. A vasárnapi meccsről annyit, hogy szerintem a napi forma fog dönteni. A két csapatot közel azonos képességűnek tartom. Az ellenfélben is vannak nagyon jó, rutinos játékosok, úgyhogy mindenképp olyan jó játékra lesz szükségünk, mint a Tehetség SE ellen – nyilatkozta a mérkőzés előtti napon Szabó Tünde csapatkapitány.

A 3. fordulóból már két mérkőzést lejátszottak. Eredmények: Salgótarjáni VSE – Eger SE 3-3, Nyírség FC – BTE Felsőzsolca 18-0. A hátralevő mérkőzések: OMTK-ULE – Újfehértó, Tehetség SE – Gyulai Amazonok.

plakát: egyesület

kiemelt archív fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.