- hirdetés -

Bebetonozta második helyét az ULE.

A Békés vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulóját rendezik a hétvégén. Az Orosházi MTK-ULE szombaton Szeghalmon lépett pályára és döntetlent játszott.

Szeghalmi FC – Orosházi MTK-ULE        1 – 1       (1 – 1)

Szeghalom, 80 néző. Vezette: Hajdú Dávid.

Szeghalom: Vastagh – Tatár, Vincze (Marton), Zsömbörgi, Darányi, Vágási, Polonio-Guerreiro, Mészáros (Kasza), Komódi (Csikós), László (Kardos), Takács. Edző: Oláh Ferenc.

Orosháza: Bordás – Szabó Ákos, Burai, Harangozó, Huszár (Kasuba), Fehér, Papp M., Darida, Bónus, Miszlai, Szarvas. Edző: Buza Barnabás.

Gólszerzők: Mészáros (34.) ill. Huszár (13.).

Huszár fejes góljával korán vezetést szerzett az orosházi csapat. Továbbra is az ULE támadott, a házigazdák egy váratlan kontrából egyenlítettek. A második játékrészben nagy nyomás alatt tartotta ellenfelét az Orosháza, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, a sárrétiek a szerencsével is barátságot kötöttek erre a délutánra.

Buza Barnabás: – Rengeteg helyzetünkkel sajnos rosszul sáfárkodtunk. A második félidőben hiába tettünk meg mindent a sikerért, nem jött a győztes gól.

Az OMTK-ULE november 18-án, 13 órakor a Bcs.Jaminát fogadja a Mátrai Sándor Stadionban.

Igazságos döntetlen Csabacsűdön

A 12. forduló nyitómérkőzését rendezték meg november 11-én a Békés vármegyei II/A bajnokságban. A Csabacsűd fogadta délelőtti mérkőzésen az OMTK-Rákóczi csapatát. A telepiek közel álltak a győzelemhez, de a hajrában kapott 11-es gól miatt csak egy ponttal térhettek haza.

Csabacsűdi GYLSE – OMTK-Rákóczi       2 – 2       (1 – 0)

Csabacsűd, 80 néző. Vezette: Baczovszki Attila.

Csabacsűd: Kugyela – Sovány, Varga T. (Jelen), Gerhát, Viszkok G. (Rétes), Sándor, Pecnyik, Tasi N., Styecz (Hraskó), Király, Liska. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Orosháza: Dobozi – Bok, Polacsek, Kun, Kérdő, Berta, Gedó, Kasik, Valach (Szabó T.), Szűcs, Halász. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Gerhát (45.), Sovány (85. – 11-esből), ill. Halász (51. – 11-esből, 81.).

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: – Sokat birtokoltuk a labdát, viszont a támadó harmadban rendre rossz döntéseket hoztunk. A helyzetek alapján igazságos döntetlen született!

Az OMTK-Rákóczi november 18-án, 16 órakor a Békési FC csapatát fogadja az OMTK-ULE Sportcentrumában.

kiemelt fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.