- hirdetés -

A nyolcadik osztályos diákokat és szüleiket várták november 9-én a Táncsics Mihály Gimnázium nyílt napjára. Az eseményen a gimnáziumi felvétel előtt állók betekintést nyerhettek az iskola mindennapi életébe, megismerkedhettek a képzésekkel és a tanárokkal egyaránt.

A zsibongóban köszöntötte Árusné Erős Krisztina igazgató azokat a nyolcadikosokat, akik ellátogattak a Táncsics nyílt napjára. A november 9-i eseményen a megnyitó beszéd után Kulcsár László igazgatóhelyettes mutatta be az intézmény sokszínű képzési rendszerét. Ezután a munkaközösség-vezetők vették át a szót, akik az egyes tagozatokról adtak bővebb tájékoztatást.

Az általános iskolás diákok a nap folyamán bemutató órákon vehettek részt, a vidékről érkezők pedig a kollégiummal is megismerkedhettek. Mindeközben a zsibongóban maguktól a diákoktól tudtak tájékozódni a kíváncsi fiatalok.

Az intézmény kiemelte, aki a november 9-i eseményre nem tudott elmenni, még november 29-én lehetősége van jobban megismerkedni a Táncsics Mihály Gimnáziummal, délelőtt 8 órától ugyanis ismét nyílt nappal készülnek a 4 és 8 évfolyamos képzés iránt érdeklődőknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.