- hirdetés -

Balszerencsés mérkőzést játszott pénteken este a Rákóczi.

A 10 pontos, 13. helyezett OMTK-Rákóczi fogadta november 3-án, 18 órakor a 11 ponttal rendelkező, 10. helyen álló Füzesgyarmat II. csapatát. Az előző fordulóban a telepiek 2-1-es győzelmet arattak a Bcs.MÁV ellen. A vendégek hazai környezetben szenvedtek 4-1-es vereséget a Mezőmegyer csapatától.

OMTK-Rákóczi – Füzesgyarmati SK II.         2 – 2           (1 – 0)

Orosháza, 50 néző. Vezette: Bakos József (Zsótér Róbert, Kovács Krisztina).

Orosháza: Salka – Bok, Polacsek, Kun, Györgyi (Szűcs), Berta, Csőke (Kérdő), Kasik, Valach (Szabó T.), Buzai, Halász. Edző: Bodzás Ádám.

Füzesgyarmat II.: Zsibrita – Jámbor, Kurucz, Polgárdi (Béres), Szőke (Juhász), Zs. Nagy, Bella (Láposi), Hoffmann, Szakács, Tóth K. (Pálfi), Vígh. Edző: Fábián Ottó Olivér.

Gólszerzők: Halász (15.), Valach (59.), ill. Szakács (61., 92.).

Mindkét csapat nagy kedvvel vetette bele magát a küzdelembe. Sokat futottak a játékosok, de a labda többnyire a két 16-os között pattogott. Az első játékrészben Halász villanásai jelentették a különbséget a két csapat között. A 8. percben nagy helyzetben a kapusba lőtt, a 15. percben szabadrúgásból már nem hibázott, 1-0. A pörgős iram a második játékrészben sem hagyott alább. Az 59. percben Valach találata úgy tűnt, eldönti a meccset (2-0), de a vendégek jól sikerült hajrája egy pontot ért. A 61. percben egy lecsorgó labdát Szakács lőtte a hálóba (2-1), majd a 92. percben ismét Szakács volt a főszereplő, amikor egy előrevágott labdával tört kapura és lőtt a rövid sarokba, 2-2.

Halász (fehérben) góljával szerezte meg a vezetést a Rákóczi Fotó: Bohus Krisztián

Bodzás Ádám: – Egy agyonnyert meccsen hullajtottunk pontokat, mert nem rúgtuk be a helyzeteinket és ez a végén megbosszulta magát.

Fábián Ottó: – Az első félidőt végig aludtuk, a cseréknek köszönhetően azonban fellendült a játékunk, de így is nagy szerencse kellett az egyenlítéshez egy jó csapat ellen.

Az OMTK-Rákóczi november 11-én Csabacsűdön lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 10 óra.

Iramos mérkőzésen vesztett értékes pontokat a Rákóczi Fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.