- hirdetés -

Megkezdi kupa- és bajnoki szereplését az OMTK-ULE női labdarúgó csapata.

Kupamérkőzéssel kezdődik a szezon az Orosházi-MTK-ULE 1913 női csapata számára. A Magyar Kupa 1. fordulójában az ellenfél a tavalyi NB II. futsalbajnokság Keleti csoportjának bajnoka, a jelentős játékerőt képviselő Gyulai Amazonok csapata lesz. A találkozót november 4-én, Gyulán rendezik.

Gyulai Amazonok – OMTK-ULE (november 4., 11 óra, Gyula)

– Már-már hihetetlen, de a tavalyi pechszériánkat folytatva, sajnos ismét komoly sérülések sújtják csapatunkat, így több alapemberünket is nélkülözve kell nekivágnunk a találkozónak, ami jelentősen megnehezíti majd a dolgunkat. Bár az erőviszonyokat és a rutint tekintve sem mi számítunk a mérkőzés esélyeseinek, a korábban egymás ellen vívott edzőmeccs megmutatta, hogy képesek vagyunk meglepetéseket okozni, amivel szeretnénk megnehezíteni ellenfelünk dolgát – nyilatkozta az esélyekről Szabó Tünde, az OMTK-ULE csapatkapitánya.

A mérkőzés játékvezetője: Nemczov Márk (Medovarszki János, Baráth János).

Az orosházi csapatot ezúttal sem kerülték el a sérülések (archív fotó: Horváth Bence)

Hamarosan kezdődik a bajnokság is

Az OMTK-ULE női csapata számára november 19-én kezdődik a 2023/2024. évi Női Futsal NB II. Keleti csoportjának bajnoksága. Az 1. fordulóban az orosházi lányok hazai környezetben fogadják a jászberényi Tehetség SE csapatát.

– Minden pontért nagyon meg kell majd küzdeni, de nagyon szerettünk volna hazai közönség előtt játszani. Biztosan sokat fogunk tanulni a meccsekből, hosszú távon pedig az a cél, hogy minél jobb futsalt játsszunk – vélekedett Szabó Tünde csapatkapitány.

Az OMTK-ULE hazai mérkőzéseit az Eötvös iskola tornacsarnokában rendezi.

archív fotó: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.