- hirdetés -

Újabb fordulót rendeztek meg a Békés vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az orosházi csapat a gyomaendrődieket fogadta.

Orosházi MTK-ULE – Gyomaendrődi FC   3 – 3      (1 – 0)

Orosháza, 130 néző. Vezette: Telek András (Kovács Krisztina, Vozár Ákos).

Orosháza: Bordás – Buzai (Harangozó), Kasuba, Szabó Ákos, Huszár, Fehér, Papp M., Kasik (Burai), Bónus, Miszlai, Babolek. Edző: Buza Barnabás.

Gyomaendrőd: Rohony – Szikszai, Forgács, Pásztor, Farkasinszki (Kovács Zs.), Lénárt, Kovács A., Hunya, Molnár T., Hanea, Gellért M. (Soczó). Edző: Karászi László.

Gólszerzők: Babolek (17.), Huszár (63.), Miszlai (73.), ill. Szikszai (46., 61.), Hanea (57.)

Lendületesen kezdték a mérkőzést a csapatok. Az 5. percben Fehér szöglete után Huszár fejelt fölé, a 9. percben a vendégektől Hanea a félpályáról indulva vezette a labdát kapura, majd lőtt 16 méterről mellé. A 17. percben Babolek keresztlabdáját Miszlai passzolta vissza lövésre és az érkező Babolek belsőzte a hálóba, 1-0. Továbbra is támadásban maradt a hazai csapat, több nagy helyzetet alakított ki, de rendre elhibázta.

A második játékrészt góllal nyitotta a Gyoma. A 46. percben Szikszai fordult kapura és lőtte ki a hosszú sarkot, 1-1. Az 57. percben Hanea a leshatárról indulva lőtt éles szögből nagy gólt, 1-2. A 61. percben baloldali beadás után Szikszai vágta közelről a hálóba a labdát, 1-3. Ezután kezdetét vette a flúgos futam. Az ULE a kapujához szegezte ellenfelét, akik látványosan húzni kezdték az időt. A 63. percben Fehér oldalszabadrúgása után Huszár fejelte a labdát a hosszú sarokba, 2-3. A 73. percben Fehér legurított szabadrúgását Miszlai vágta a léc alá, 3-3. Az Orosháza mindent megtett a győztes gól megszerzéséért, de nem sikerült.

Buza Barnabás: Borzasztó csalódott vagyok. Sokkal keményebben kell beleállnunk az ilyen mérkőzésekbe. Lehet, hogy ma többet vesztettünk a két pontnál!

Karászi László: Győzelemmel felérő döntetlent értünk el az osztály egyik éllovasa otthonában. Nagyon büszke vagyok a csapatra!

Az OMTK-ULE november 4-én, 13.30 órakor hazai környezetben fogadja a Mezőhegyesi SE csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.