- hirdetés -

Újabb fordulót rendeztek a Békés vármegyei labdarúgó bajnokságok osztályaiban. Ezúttal mindkét orosházi csapat idegenben lépett pályára.

Az OMTK-ULE a Békés vármegyei I.osztály 10. fordulójában Medgyesbodzásra látogatott és magabiztos játékkal hozta a kötelező győzelmet.

Medgyesbodzás SE – Orosházi MTK-ULE          1 – 3        (0 – 2)

Medgyesbodzás, 60 néző. Vezette: Baráth János (Baranya Tamás, Zsótér Róbert).

Medgyesbodzás: Oláh Z. – Dunai, Nagy L., Oláh A., Kurta B., Szabó Sz., Sódar, Varga Z. (Tokaji), Mazán, Túri, Kocsis Bá. (Zsuzsa). Edző: Mazán Zoltán.

Orosháza: Bordás – Kasuba, Szabó Ákos, Huszár, Buzai, Fehér (Salka), Kasik, Darida, Miszlai (Gedó), Bónus, Babolek. Edző: Buza Barnabás.

Gólszerzők: Nagy L. (87.), ill. Fehér (21.), Darida (38.), Babolek (86.).

Fehér Bence szabadrúgásgólja adta meg a mérkőzés alaphangulatát, a félidő végén Darida távoli lövésével már két góllal vezetett az ULE. A találkozó végén Babolek találata végleg eldöntötte a három pont sorsát, a végeredményt a hazaiak részéről Nagy L. állította be a 87. percben.

Mazán Zoltán: – A mérkőzés egésze alatt a védekezésünk megfelelő volt, de ez fel is őrölte az energiánkat, így a támadásokra nagyon kevés erő jutott, ezért nem tudtuk még szorosabbá tenni az eredményt. A csapat hozzáállásával elégedett vagyok.

Buza Barnabás: – Több sebből vérzünk, most sem lett jobb az állapotunk sajnos. Nagyon szenvedősek lesznek a hátralévő mérkőzések. Ettől függetlenül most a három pont volt a legfontosabb, amihez gratulálok a csapatnak.

Darida szerezte a második orosházi gólt Fotó: Oroscafe / archív

Az OMTK-ULE 1913 csapata a 2. helyen áll a tabellán. Az orosházi alakulat legközelebb október 28-án, 14.30 órakor lép pályára. Ekkor Buza Barnabás csapata a Gyomaendrőd gárdáját látja vendégül a Mátrai Sándor Stadionban.

A Békés vármegyei II/A bajnokság 9. fordulójában az OMTK-Rákóczi Eleken súlyos vereséget szenvedett.

Elek USE – OMTK-Rákóczi             7 – 0              (2 – 0)

Elek, 120 néző. Vezette: Brlás Zsolt (Kepka Roland, Oláh Zsombor).

Elek: Krisán – Sipos, Jánki (Kovács J.), Kajári (Illés), Nagy Á., Nagy G., Kádár, Grósz (Nagy R.), Kasznár (Budai), Dehelán, Rostás (Jepure). Játékos-edző: Nagy Gergely.

Orosháza: Németh R. – Polacsek, Kun (Bok), Janicsek, Berta, Kérdő (Szabó T.), Valach, Harangozó, Kun Szabó, Szűcs, Halász. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Kasznár (11., 50.), Grósz (17.), Kajári (57.), Jepure (72., 88.), Nagy Á. (90.).

Szelezsán György elnökségi tag: – Az egész csapat átérezte a mérkőzés fontosságát, ezért rendkívül szenvedélyesen léptünk pályára ma. Ebben a győzelemben Turcsek Zoltán munkája is benne volt, akinek az elnökség nevében is köszönöm a majd hároméves kiváló szakmai munkáját, Nagy Gergelynek pedig sikeres edzői karriert kívánunk!

Bodzás Ádám: – Gratulálok az elekieknek!

Vereséget szenvedett a Rákoczi Fotó: Oroscafe / archív

A 13. helyezett OMTK-Rákóczi október 29-én, 11 órakor a 12. helyen álló Békéscsabai MÁV otthonában lép pályára.

Kiemelt kép: Oroscafe/ archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.