- hirdetés -

Szomszédvári rangadót játszik az OMTK-ULE Nagyszénáson.

A Békés vármegyei I.o. bajnokság 9. fordulóját rendezik a hétvégén. A 2. helyezett Orosháza a 6. helyen álló Nagyszénás otthonában lép pályára.

Péntek esti rangadó

Nagyszénási SE – OMTK-ULE 1913 (október 13., 18.30 óra, Nagyszénás)

Buza Barnabás, az OMTK-ULE szakmai vezetője: Sok a sérültünk, betegünk, kezdő csapatot csak a mérkőzés előtt tudok hirdetni. Az elmúlt hétvégi vereséget Nagyszénáson kell kijavítanunk. Csak a három pont az elfogadható eredmény, győzni megyünk Szénásra! Vízválasztó lesz a pénteki mérkőzés.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Kepka Roland, Nemczov Márk).

Rákóczi meccs szombaton

A Békés vármegyei II/A bajnokság 8. fordulójában a 6.helyezett Mezőmegyert fogadja a 13.helyen álló OMTK-Rákóczi az ULE Sportcentrumában.

OMTK-Rákóczi – Mezőmegyer SE (október 14., 15 óra. ULE-Sportcentrum)

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A bajnokság elején az első háromba vártam a megyeri csapatot és ehhez tartom is magam. Rutinos csapatról van szó, akit nem lehet egy-két rosszabbul sikerült mérkőzés alapján megítélni. A védekezésünk stabilizálásán igyekszünk dolgozni hétről-hétre, ami időnként azt a képet mutatja, amit szeretnék látni. Bízom benne, hogy szombaton a szebbik arcunkat tudjuk mutatni és a pontokat itthon tartjuk!

A mérkőzés játékvezetője: Jakab József (Kató Benedek, Rakonczás Zsolt).

Kiemelt kép: archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.