- hirdetés -

Elmaradt mérkőzést pótoltak szerdán este az ULE-Sportcentrumban.

A második fordulóban elmaradt Békés vármegyei I.osztályú bajnoki mérkőzést rendeznek szerdán este Orosházán. Az eredetileg a Mátrai stadionban rendezendő mérkőzést a hétfői pályarongálás miatt az ULE-Sportcentrumában, műfüvön rendezték. A találkozó előtt az  orosházi csapat 12 ponttal a 4.helyen állt, győzelem esetén felszökhetett a tabella 2.helyére.

Orosházi MTK-ULE – Gyomaendrődi FC      3 – 1       (2 – 0)

Vármegyei I. osztályú mérkőzés. Orosháza, 120 néző. Vezeti: Bozó Norbert.

Orosháza: Salka – Kasuba, Huszár (Kun), Szabó Á., Papp M., Kasik, Gedó (Fehér), Darida, Bónus (Babolek), Burai (Miszlai), Szarvas (Buzai). Edző: Buza Barnabás.

Gyomaendrőd: Soczó – Bartik, Piss (Munkácsi), Valach, Forgács (Szikszai), Pásztor, Lénárt (Gellért M.), Molnár T., Berta, Hunya, Hanea. Edző: Karászi László.

Gólszerzők: Gedó (4.), Szarvas (29.), Babolek (79. – 11-esből), ill. Hanea (76.).

A Fehér, Miszlai, Babolek támadóhármast pihentető orosháziak már a 4. percben vezetéshez jutottak. A Burai buktatásáért megítélt büntetőt Gedó először a kapusba lőtte, a kipattanót azonban már nem hibázta el, 1-0. A hazaiak lendületes játékát a vendégek agresszív letámadással próbálták megtörni. Szűk félórányi játék után formás hazai támadás végén Szarvas tette megnyugtatóvá a hazaiak előnyét, amikor Burai lapos beadását pofozta közelről a hálóba, 2-0.  A második játékrészben Hanea kihagyott helyzete, majd gólja után egy pillanatra felcsillant a remény a vendégek előtt, de röviddel később jött az újabb tizenegyes-gól, amit Babolek értékesített és bebiztosította a győzelmet.

Buza Barnabás: – Ismét jól kezdtünk, de ameddig nem „gyilkoljuk le” ezeket a helyzeteket, addig ilyen nyögvenyelősen szerezzük meg a győzelmet. Gratulálok a csapatnak!

Karászi László: – Gratulálok az Orosházának a győzelemhez, bár ha pontosabbak és figyelmesebbek vagyunk, akkor a döntetlenre rászolgáltunk volna.

Az OMTK-ULE szeptember 30-án rangadót játszik Szarvason. A találkozó kezdési ideje: 16 óra.

Kiemelt kép: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.