- hirdetés -

A negyedik bajnoki mérkőzését is megnyerte az orosházi csapat.

A „hibátlan” mutatókkal rendelkező OMTK-ULE fogadta pénteken este a még pont nélküli Jaminát. Az orosházi csapat a három eddig lejátszott mérkőzését megnyerte, míg a vendégek négyszer hagyták el vereséggel a pályát. A héten edzőt váltott a vendég együttes. Pozsár Gábort Varga Péter váltotta a kispadon.

Orosházi MTK-ULE – Jamina SE          3 – 1       (2 – 1)

Orosháza, 110 néző. Vezette: Jakab József.

Orosháza: Bordás – Rau, Kasuba, Huszár, Papp M. (Kun), Burai (Kasik), Gedó (Fehér), Darida, Bónus, Miszlai (Endrefalvi), Babolek (Szarvas). Edző: Buza Barnabás.

Jamina: Démusz – Kovács I., Horváth M., Bencsik, Simon D. (Kovács D.), Dankó, Kardos, Murvai, Szaszák (Varga J.), Lipták-Pikó (Villám), Ökrös (Leszkó). Edző: Varga Péter.

Gólszerzők: Miszlai (14.), Huszár (37.), Burai (47.), ill. Ökrös (9.)

Az 5. percben a vendégek veszélyeztettek először. Ökrös szabadrúgása hallt el Bordás kezében. A 7. percben hazai részről Burai gurította el a labdát  a kapus mellett, de Simon a gólvonalról mentett. A 9. percben szögletrúgást követően a hosszú oldalon helyezkedő Ökrös fejelt a rövid sarokba, 0-1. A 14. percben Bónus szöglete után Miszlai csúsztatta fejjel a hosszú sarokba a labdát, 1-1. A 24. percben Miszlai-Burai kényszerítő végén Burai lőtt mellé. A 37. percben Bónus újabb szögletét Huszár fejelte a kapu bal oldalába, 2-1. A szünet után is lendületben maradt a hazai gárda. A 47. percben Miszlai csapot le egy eladott labdára, majd Buraihoz passzolt, az orosházi csatár 10 méterről gurított a jobb alsó sarkba, 3-1. A gól annyira megnyugtatta a hazai csapatot, hogy nem erőltették a további góllövést, a vendégekben pedig nem volt erő a védekezés mellett támadásokat szőni. A találkozó utolsó harmada unalmas mezőnyjátékkal telt, több kemény belemenéssel.

Burai (fehérben) szerezte az ULE harmadik gólját Fotó: Horváth Bence

Buza Barnabás: – A meccs összkép alapján nem volt gondunk. Adódtak lehetőségeink, de a felállt védelem ellen nagyon nehéz dominálni. Nyertünk és ez volt a legfontosabb.

Varga Péter: – Először is szeretnénk megköszönni a házigazdák rugalmasságát, hogy a kérésünkhöz igazodva ma fogadni tudtak bennünket. Jól indult számunkra a meccs, amit elterveztünk kétszáz százalékig megvalósítottuk, egy jó Orosházának tudtunk méltó ellenfelei lenni.

Az OMTK-ULE győzelmével az élre állt a tabellán.

Legközelebb szeptember 23-án az ULE a Bcs.1912 Előre II.csapatát fogadja bajnoki mérkőzésen. A találkozó kezdési időpontja: 16 óra.

A küzdelem dominált a mérkőzésen Fotó: Horváth Bence

Kiemelt kép: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.