- hirdetés -

Vörös Ferenc rendőr ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője augusztus 9-ei hatállyal Varga Zoltán János rendőr alezredest bízta meg az Orosházi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával.

Varga alezredes az augusztusban 35 év hivatásos szolgálat után nyugdíj előtti rendelkezési állományba vonuló Czecher Péter rendőrkapitányt váltotta a poszton, a helyi kapitányságot belülről jól ismeri, Orosházán lelkiismeretes és szakmailag felkészült rendőrként jegyzik.

Noha az alezredes megbízott kapitányként vezeti a következő hónapokban az orosházi rendőröket, Dávid Zoltán polgármester már szót váltott vele mindazon lépésekről, melyektől az orosházi közbiztonság erősödését remélik.

A közelmúltban elindult, közterület-felügyelőkkel közös járőrszolgálat hatékonynak bizonyul, erősíti a lakosság szubjektív biztonságérzetét is mindamellett, hogy a szabálysértők ellen is hatékonyan fellépnek. A városvezető hangsúlyozta, örömmel fogadja a rendőri jelenlétet az utcákon, és ahogyan eddig is, úgy a jövőben is kiemelten törekszik az erős, eredményes együttműködésre a város és a rendőrség között. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.