- hirdetés -

Egy hosszú bűnlajstrommal rendelkező nőt fogtak el a Békés vármegyei rendőrök Orosházán. Akkor csaptak le rá, amikor a Dunántúlról rokonlátogatóba érkezett a városba.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint öt hatóság is körözte azt a nőt, akit augusztus 9-én fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Orosházán.

A 42 éves nő már hosszabb ideje nem a bejelentett orosházi lakcímén lakik és az ellene indult különböző eljárásokban nem működött együtt a rendőrséggel, bírósággal. A Győri Járásbíróság kábítószer birtoklása vétség miatt adott ki ellene elfogatóparancsot, a Győri- és a Gyulai Törvényszéken pedig összesen háromszor ítélték el lopásért, de az elzárást és a körzérdekű munkát, amit kiszabtak rá, nem töltötte le, nem végezte el. A Győri Törvényszéken kábítószer-kereskedelem bűntett miatt is folyamatban van ellene egy eljárás, illetve egy lopás miatt is bíróság elé kellene még állnia, de nem jelent meg a tárgyaláson, ezért a Győri Rendőrkapitányság is körözte.

– Az Orosházi Rendőrkapitányság pedig azért kereste, mert pénzbírságot nem fizetett be. A rendőrök akkor csaptak le rá, amikor a Dunántúlról rokonlátogatóba érkezett Orosházára. A 42 éves nőt Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – írta közleményében a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.