- hirdetés -

Kiszökött az utcára egy kutya, majd megharapott egy nőt Orosházán. Az eb gazdája elismerte, hogy az ő figyelmetlensége miatt történt a súlyos sérüléssel járó eset. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

Unokájával kutyát sétáltató nőre támadt rá egy ház udvaráról kiszabadult kutya még tavaly szeptember 30-án, Orosházán – írja a police.hu.

A beszámolóból kiderül, hogy azért tudott kiszökni, mert a gazdája, miután beállt az udvarra az autójával, becsukta ugyan a nagykaput, de a rögzítővasat nem akasztotta be a helyére. A férfi az udvaron volt, amikor kiabálást hallott, azonnal ki is ment az utcára, de akkorra már megtörtént a baj, a kutyája megharapta a nőt. Rögtön behívta az állatot, bezárta a kaput és próbált segíteni, beszélt a nővel és családjával. Elmondta nekik, hogy nagyon sajnálja a történteket, majd a rendőrségen tett vallomásában is elismerte a felelősségét.

Az Orosházi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett testi sértés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nő sérülése súlyos, 8 napon túl gyógyuló volt. A rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.