- hirdetés -

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött Silye Erikkel.

A 27 éves játékos Orosházán és Békéscsabán nevelkedett. 2013-ban a Ferencvároshoz igazolt, majd játszott Soroksáron, Mezőkövesden és végül a Vasasnál. Összesen 67 élvonalbeli meccsen és 15 kupatalálkozón lépett pályára. Silye a Vasas játékosa volt, de az angyalföldiek kiestek az élvonalból, így hiába szerettek volna szerződést hosszabbítani vele, Silye a Pakshoz írt alá. Új kontraktusa három évre szól.

Silye Erik paksi színekben folytatja (fotó: paksifc.hu)

– Mindenekelőtt fontosnak tartom megköszönni a Vasas szerződéshosszabbítási ajánlatát, de úgy éreztem, váltanom kell, környezetváltozásra van szükségem, és szerettem volna az első osztályban maradni – árulta el Silye a paksiak honlapján. – Paksra pedig nagyon pozitív érzésekkel jöttem, roppant szimpatikus, amit ennél a klubnál felépítettek. Mikor megtudtam, hogy a klubvezetés és a vezetőedző szeretne a soraiban tudni, szinte azonnal igent mondtam, mivel szeretnék az egyedülálló paksi filozófia részese lenni. Ami az öltözőt illeti, nagyon várom a közös munkát, sokak voltak már csapattársak vagy akár szobatársak is, egészen biztos, hamar beilleszkedem majd. Bognár György filozófiáját kimondottan kedvelem, pláne, hogy támadó jellegű szélső védő vagyok. Remélem, tudom majd kamatoztatni a legjobb képességeimet – mondta Silye Erik.

A Paksi FC június 19-én kezdi meg a felkészülést a 2023/2024.évi NB I-es küzdelmekre. Silye Erik első felkészülési mérkőzése július 1-jén éppen a volt klubja, a Vasas FC ellen lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.