- hirdetés -

Műfüves futsal tornát rendezett június 10-én az OMTK-ULE női szakága.

Az OMTK-ULE női szakágának rendezésében bonyolították le az I. ULE futsal női tornát. A rendezvény célja a női labdarúgás, azon belül is a futsal szakág népszerűsítése volt. Hat csapat nevezett a tornára. Érkezett csapat a házigazda OMTK-ULE mellett Salgótarjánból, Budapestről, Üllésről, Békéscsabáról,  Dévaványáról.

Körmérkőzéses rendszerben, 2×15 perces játékidővel, két 20×40 m műfüves pályán mérkőztek meg a csapatok. A nap végén serlegek, oklevelek, különdíjak vártak a labdarúgókra.

A narancstrikós orosháziak ezüstéremmel zártak (fotó: Horváth Bence)

Végeredmény

  1. Dévaványa
  2. OMTK-ULE 1913
  3. Békéscsaba 1912 Előre SE
  4. Salgótarjáni Hallássérültek SE
  5. SZVB (Üllés)
  6. Amazon Foci SE (Budapest)

Különdíjak

Gólkirálynő: Tanács-Furka Júlia (Dévaványai SE)
Legjobb mezőnyjátékos: Kiss Dalma (Amazon Foci SE)
Legjobb kapus: Palócz Mónika (OMTK-ULE 1913)
Legjobb hazai mezőnyjátékos: Zvolenszki Vivien (OMTK-ULE 1913)

Hagyományteremtő céllal szervezték a tornát (fotó: Horváth Bence)

– A torna nagyon jó hangulatban telt. Jó iramú, sportszerű mérkőzéseket láthattak a kilátogatók. Orosházi részről nem indult túl jól, hiszen egy vereséggel és egy döntetlennel nyitottunk, aztán lassan magunkra találtunk, és a jó mezőnyjáték végre gólokkal is párosult. A további három mérkőzésünket magabiztosan nyertük, így végül a második helyet szereztük meg. A visszajelzések alapján nagyon elégedettek voltak a csapatok a szervezéssel, így reményeink szerint minden évben megrendezésre kerülhet majd a torna. Bízom benne, hogy jövőre sikerül elérni a 10 csapatos létszámot is – nyilatkozta az OMTK-ULE csapatkapitánya, Szabó Tünde.

Az orosházi játékos oroszlánrészt vállalt a torna szervezésében. Elmondta, hogy szeretné megköszönni az OMTK-ULE vezetőségének támogatását. Köszöni a játékvezetők munkáját, a szurkolók bíztatását és nem utolsó sorban a résztvevő csapatok jelenlétét.

Az ULE-bázis adott otthont a kiírásnak (fotó: Horváth Bence)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.