- hirdetés -

Vasárnap rendezik meg Szombathelyen az NB III-as osztályozó visszavágóját.

Mint arról beszámoltunk, június 4-én, 1500 néző előtt a Mátrai stadionban az OMTK-ULE 2-1-es vereséget szenvedett a nagy hagyományokkal rendelkező Szombathelyi Haladás VSE csapatától. Az osztályozó mérkőzés visszavágóját június 11-én, 17 órakor rendezik Szombathelyen a Rohonci úti stadionban.

Megkérdeztük a szakembereket: mit várnak a mérkőzéstől?

Buza Barnabás, az OMTK-ULE szakmai vezetője: Nem lefutott a mérkőzés. Az ellenfelünk nem jobb csapat nálunk! Azt mondtam a játékosoknak az orosházi mérkőzés szünetében, hogy most az ellenfelünk jól játszik, mi nem játszunk jól. Ha mi elkezdünk jól játszani, akkor azt gondolom, hogy Szombathelyen nyílttá tudjuk tenni a mérkőzést. Egy góllal kell nyerni, azután jöhet a hosszabbítás és a büntetők. A csapatot képesnek tartom arra, hogy kivívja a továbbjutást! Az egyesület mindent megtett azért, hogy a felkészülésünk és az utazásunk nyugodt legyen, ezért már szombaton útra kelünk.

Buza Barnabás bízik csapatában (fotó: OC archív)

Tóth-Kása Sándor, az OMTK-ULE elnöke: Szombathelyen bármi megtörténhet! Azt gondolom, hogy egy ilyen nagymúltú egyesület ellen elértük azt, amiért dolgoztunk. 1500 ember szurkolt az OMTK-ULE sikeréért a Mátrai stadionban. Ez óriási dolog a városnak, a megyének, hogy idáig eljutottunk ilyen rövid idő alatt!

Szenczi Imre, a Szombathelyi Haladás VSE edzője: Közhelynek hangzik, de nincs lefutva az összecsapás. Szombathelyen minden megtörténhet! Ahogy mi Orosházán, úgy az OMTK-ULE Szombathelyen meg tudja szerezni a győzelmet. Nem szeretném, ezért mindent megteszünk, hogy ne így legyen!

A szombathelyiek vezetőedzője szerint is még nyílt a továbbjutás kérdése (fotó: haladas.hu)

Az NB III-as osztályozó visszavágóját Szombathelyen, június 11-én, 17 órakor a Haladás Rohonci úti stadionjában rendezik. Információnk szerint Orosházáról többen indulnak útra vasárnap, hogy a helyszínen buzdítsák az orosházi csapatot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.