- hirdetés -

Két bajnokságban is helytálltak az orosházi női focisták.

Az OMTK-ULE női labdarúgó csapata a Csongrád-Csanád Vármegyei bajnokságban a 3. helyet szerezte meg. Erről a sikerről február 21-én az OrosCafe hírportálunkon beszámoltunk. A Pest Vármegyei bajnokságban a felsőházba jutva 6. helyen végzett a csapat. Szabó Tünde csapatkapitány értékelte a lányok teljesítményét.

– Április 8-án zárultak a B. Nagy Zoltán Regionális futsalbajnokság küzdelmei Üllőn. A zárófordulóban a Dévaványai SE és az Amazon Foci SE II. várt csapatunkra. Nagy tétje nem volt már számunkra a fordulónak, mivel a ványaiak a nyitómeccsüket megnyerték, így biztossá vált számunkra a 6. hely. Mi mindig, mindenki ellen győzni szeretnénk, ezért most is támadó szellemben léptünk pályára, emelt fővel szerettük volna befejezni a bajnokságot. Célunk sikerült, a Dévaványát 3-2-re legyőztük, majd az Amazon Foci SE II. ellen 2-2-es döntetlent értünk el. Ezen a napon is bizonyítottuk, hogy bárkinek képesek vagyunk fejtörést okozni. Úgy gondolom, hogy a rengeteg sérülés, ami az egész szezon alatt hátráltatta a csapatot, nagyban befolyásolta a végeredményt. Több kulcsjátékosunk is kiesett a játékból a sérülések okán, ennek ellenére két bajnokságot játszottunk végig párhuzamosan, egy 3. és egy 6. helyet szereztünk, ami önmagáért beszél. A még jobb eredmény eléréséhez a kulcs a pontosabb befejezésekben és a jobb helyzetkihasználásban rejlik. Ha képesek leszünk 40 percen keresztül fegyelmezetten játszani, nagyon szép sikereket érhetünk el. A tisztes helytállás, amit pedig az induláskor célként tűztünk ki magunk elé, úgy gondolom maradéktalanul sikerült. Szeretnénk szintet lépni – összegzett a csapatkapitány.

Szabó Tünde hozzátette, június 10-én orosházi rendezésű, műfüves futsal tornát szervez az OMTK-ULE. Hamarosan részletesen beszámolunk mindarról, amit a sportrendezvényről tudni kell!

A következő idényben további szép sikerekre törnek az orosházi lányok (fotó: csapat)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.