- hirdetés -

Kispályás focitornát rendeztek Pünkösd vasárnapján.

A RETRO Labdarúgó Egyesület első alkalommal rendezte meg az I. Pünkösd Kupa + 50 Senior kispályás labdarúgótornát. A szépkorúak tornájára négy csapat nevezett.  Május 28-án, az OMTK-ULE Sportcentrum műfüves pályáján zajlottak a mérkőzések. Csodálatos időben, jó hangulatban fociztak a csapatok. A szerbiai Péterréve nevezésével nemzetközivé lépett elő a sportesemény. A körmérkőzéses bajnokságot a vajdasági csapat nyerte.

– A RETRO Labdarúgó Egyesület első alkalommal rendezte meg a Pünkösd Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornát. A sporteseményt az 50 év feletti játékosok számára írtuk ki. Négy csapat nevezett, külön öröm számunkra, hogy a határon túlról is érkezett nevezés. Hagyományt szeretnénk teremteni a rendezvénnyel Pünkösd idején – nyilatkozta a RETRO egyesület elnöke, Benkő László.

Végeredmény

1. Cseri Csoki (Szerbia)
2. Barátság-Orosfarm SC
3. Mezőkovácsháza
4. RETRO Orosháza

Különdíjak

Gólkirály: Bányik Tamás (Mezőkovácsháza) 3 gól
Legjobb kapus: Rácz Lajos (Cseri Csoki – Szerbia)
Legsportszerűbb csapat: RETRO Orosháza

Cseri Zoltán, a győztes csapat vezetője elégedetten beszélt a rendezvényről.

– Vajdaságból érkeztünk, Péterrévéről. Jól áll a csapat, két győzelemmel. A célunk az, hogy megnyerjük a kupát. Nagyon meg vagyunk elégedve a körülményekkel, a pályával, a szervezéssel. Köszönünk mindent a szervezőknek!

Mint később kiderült, Cseri Zoltán csapatvezető célja megvalósult, csapata emelte magasba a győztesnek járó Pünkösd Kupát.

fotók: BT

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.