- hirdetés -

Az orosházi csapat győzelmével az utolsó fordulóban dől el a bajnoki cím sorsa.

A 26. fordulót rendezték meg a megyei I.o.labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE idegenben, Szeghalmon lépett pályára.

Szeghalmi FC – Orosházi MTK-ULE            1 – 3            (0 – 2)

Szeghalom, 100 néző. Vezette: Láza András (Jakab József, Kis Kata Bíborka)

Szeghalom: Orvos – Tatár (Tófalvi), Vámos (Csikós), Polonio-Guerreiro, Komódi, Szász, Marton, Mező, Darányi (Vincze L.), Cserna R., Takács J. Edző: Földesi Ambrus.

Orosháza: Bordás D. – Rau, Szabó Ákos, Harangozó, Fehér (Janicsek), Selmeczy, Endrefalvi E. (Halász), Gedó, Miszlai, Szabó Áron, Papp M. (Dajcs). Edző: Buza Barnabás.

Gólszerzők: Marton (61.), ill. Gedó (20.), Endrefalvi E. (38.), Halász (88.).

Kiállítva: Polonio-Guerreiro (81. ütés szándékáért).

Buza Barnabás: Ellentétes félidőket láthattak a nézők. Az első játékrészben nagyon jól játszottunk, a második félidőben a két sérülés miatti csere megbontotta a csapat szerkezetét. A hazaiak szépítő gólja után új erőre kaptunk, Halász Zsombor megszerezte a megyei I. osztályban az első gólját. Fiatal játékosunk 35 méterről emelt a hálóba, amihez gratulálok! A jövő héten két döntőt játszunk, kedden a kupában, szombaton a bajnokságban. Remélem, hogy csodálatos hét elé nézünk!

Az OMTK-ULE május 23-án Békéscsabán, a Kórház utcai stadionban a Békés megyei kupa döntőjében lép pályára a Szarvas ellenében. A találkozó kezdési ideje: 18:30.

Május 27-én, szombaton 17 órakor a megyei I. o. bajnokság  záró fordulójában a listavezető Végegyházát fogadja az ULE. A tét a bajnoki cím, amihez le kell győzni ellenfelüket!

Kiemelt kép: archív/Oroscafe

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.