- hirdetés -

Egy félidőnyi előnyt adott a Rákóczi a hazaiaknak.

A 26. fordulót rendezték meg a megyei II/A csoportban a hétvégén. Az orosházi csapat Dobozra látogatott.

Dobozi SE – OMTK-Rákóczi              4 – 3               (3 – 0)

Doboz, 60 néző. Vezette: Baráth János (Ballók Roland, Dombi Ákos).

Doboz: Barcsay – Szabó B. (Faragó), Szabó T., Pojendán, Sztojka Zs. (Tímári), Lukucz, Váczi R., Sztojka Á., Szigeti, Roszik (Rácz Gy.), Hollósi. Játékos-edző: Barcsay Attila.

Orosháza: Dobozi – Bok, Czinkóczi, Szabó T., Balogh N., Kun, Kérdő (Ordó), Kocsis, Rácz, Szabó Gy., Polacsek. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Sztojka Zs. (25., 26., 75. – 11-esből), Pojendán (45.), ill. Rácz (47., 68.), Kocsis (78. – 11-esből).

A Rákóczi egy félidőnyi előnyt adott a doboziaknak. A második játékrészben Rácz Adrián duplájával „visszajött a mérkőzésbe” a Rákóczi. Sztojka 11-esével eldőlni látszott a meccs, de Kocsis Kevin büntetőből szerzett góljával ismét nyílttá tette a találkozót. Az utolsó percek nagy izgalmakkal teltek, de a telepiek egyenlítő gólja elmaradt.

Barcsay Attila: – Többször előfordult már, hogy percek alatt feltámasztjuk az aktuális ellenfelünket. Most is majdnem ez történt, de végül kitartott az első félidőben szerzett előnyünk.

Bodzás Ádám: – A szokásos forgatókönyv szerint alakult a mérkőzés. Hiába javultunk fel a második félidőre, a hazai csapatnak olyan mértékű előnyt adtunk, amit a lelkesedésünkkel már nem tudtunk kompenzálni. Az OMTK-Rákóczi vereségével a 9. helyre csúszott vissza a tabellán.

A csapat május 26-án, pénteken 19 órakor a Bcs. MÁV csapatát fogadja az ULE-Sportcentrumban.

Kiemelt kép: archív/oroscafe

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.