- hirdetés -

A második félidőben felbillent a pálya, de nem sikerült az egyenlítés.

A megyei II/A csoport 25. fordulóját rendezték meg május 7-én. A Rákóczi az Eleki USE csapatát fogadta az ULE Sportcentrumában.

OMTK-Rákóczi – Elek USE                     2 – 3            (1 – 3)

Orosháza 130 néző. Vezette: Barta Tibor (Krisán János, Baranya Tamás)

Rákóczi: Dobozi – Bok, Czinkóczi, Halász, Balogh N., Kun (Polacsek), Janicsek, Kun Szabó (Deák), Kocsis, Rácz, Csőke (Szabó Áron). Edző: Bodzás Ádám.

Elek: Krisán – Jánki, Kajári, Sipos, Bíró (Simonka), Nagy Á., Oszlács, Kasznár, Rostás, Hotea (Nagy R.), Puporka. Edző: Turcsek Zoltán.

Gólszerzők: Kocsis (14.), Halász (73.), ill. Oszlács (20., 43.), Puporka (33.).

 Kiállítva: Bok (89. – második sárga lap után).

Jól kezdődött a mérkőzés a Rákóczi számára. Az első negyedóra végén a 14. percben Kocsis Kevin 18 méteres lövése akadt meg a kapu bal alsó sarkában, 1-0. A gól a vendégeket rázta fel, a 18. percben Oszlács jobb oldali beadását Puporka vágta fölé. A 20. percben szerepet cserélt a két játékos. Puporka átadásából Oszlács lőtte ki a hosszú sarkot, 1-1. A 33. percben egy szöglet után Puporka mellel maga elé vette a labdát, majd 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-2. A 35. percben Oszlács gólba tartó emelését Janicsek mentette. A 40. percben Rostás oldalszabadrúgását öklözte szögletre Dobozi kapus. A 43. percben egy mélységi átadást követően Oszlács gurított a kifutó kapus mellett a hálóba, 1-3. A második játékrészben felbillent a pálya, a Rákóczi teljesen beszorította ellenfelét. Az 54. percben Szabó Áron a kifutó kapus mellett elgurította a labdát, de a kapufáról kifelé perdült a játékszer. A 61. percben ismét Szabó Áron veszélyeztetett, ekkor emelése fölé szállt. A 73. percben Halász kicselezte maga körül minden rátámadó védőjét, majd 15 méterről a hosszú sarokba lőtt, 2-3.  A 89. percben Bok megkapta második sárga lapját, majd a pirosat! A 95. percben Kocsis Kevin lövése szállt mellé, ezzel zárult a mérkőzés.

Kocsis Kevin (fehérben) góljával még vezetett a Rákóczi Fotó: Bohus Krisztián

Bodzás Ádám: – Ismét jól kezdtük a mérkőzést, de már az első félidőben két kontrából és egy pontrúgásból szerzett góllal fordított ellenfelünk. A második félidőben egykapuztunk, de a rutintalanságunknak köszönhetően több ziccert kihagytunk. A 73. percben Halász szépen fordult be és szépítettünk. Onnantól kezdve még inkább domináltunk, de nem sikerült egyenlíteni.

Turcsek Zoltán: – Ezt a győzelmet Oszlács Márton édesapja emlékére ajánljuk. Gratulálok a csapatnak!

Az OMTK-Rákóczi május 13-án, 13.30 órakor Békésen lép pályára.

A Rákóczi nem érdemelt vereséget Fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.