- hirdetés -

A fiatal orosházi játékos góljaival eldöntötte a bajnoki meccset.

A megyei II/A osztály 23. fordulójában az OMTK-Rákóczi Balog duplájával 2-0-ra legyőzte a Mezőkovácsházi TE csapatát. A fiatal gólszerzőt kértük fel egy rövid beszélgetésre.

Mit lehet tudni Rólad?

– Balog Norman vagyok, május 3-án ünnepeltem a 21. születésnapomat. Orosházán születtem és azóta is itt élek. A Vörösmarty Mihály Általános Iskolában kezdtem el a tanulmányaimat, majd középiskolás éveimet Békéscsabán, a Közgében töltöttem. Jelenleg Szegeden gazdasági informatikát tanulok.

Mikor kezdtél focizni és miért a labdarúgást választottad?

– Hat éves korom óta focizok, ekkor kezdtem el az óvodában kergetni a labdát, abban az időben többen is fociztak az ovistársaim közül. A televízióban is mindig a foci ment. Mivel közel lakunk a Mátrai stadionhoz, így labdaszedőként is tevékenykedtem, talán ezért is a labdarúgást választottam. Minél magasabb szinten szeretnék focizni, de egyelőre legfontosabb a tanulás!

Balog Norman harcol a labdáért (fotó: Bohus Krisztián)

Felnőttek között először dupláztál. Hogyan érzed magad a felnőttek között?

– Ezek voltak felnőtt szinten az első góljaim, ami örök élmény marad ezáltal számomra. Nagyon jól érzem magam a Rákóczi felnőtt csapatában. Egy fiatal, összetartó közösség vagyunk, de ez a hétvégi meccsen is megmutatkozott.  Az én célom az elkövetkezendő mérkőzésekre, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak hétről hétre. A csapat egyértelmű célja, hogy minél több meccset megnyerjen és a 4. helyen végezzen. Bízom benne, hogy sikerülhet. Ezért edzünk és dolgozunk a srácokkal és az edzőnkkel. Személy szerint én heti rendszerességgel járok haza Szegedről edzeni.

A fiatal rákóczitelepi csapat előtt szép jövő áll, hiszen a csapat átlagéletkora 18 év. Ambícionális társaság, nagy tervekkel, komoly célokkal. Ennek egyik láncszeme Balog Norman. Az OMTK-Rákóczi május 7-én az Eleki USE-t fogadja bajnoki mérkőzésen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.