- hirdetés -

Legutóbb a már 51. alkalommal megrendezett Templomi Hangversenyüket követően írtunk az Orosházi Fúvószenekarról, akik azonban a nagy sikerű előadást követően sem szeretnének tétlenkedni. Május 1-én egy régi hagyományt indítanak ismét útjára.

Ki az, aki még emlékszik a régi május elsejékre, amikor az Orosházi Fúvószenekar teljes ébresztővel járta a várost? És ki az, aki még nem élt át ilyet – tette fel a kérdést Facebook-oldalán az együttes. Bejegyzésükben leírták azt is, hogy ismét felélesztik ezt a régi fúvós hagyományt.

A zenekar május 1-én, 8 órakor pattan teherautóra a Petőfi Művelődési Központ Előd utcai hátsó bejáratánál és egészen 10 óráig járják majd a várost, zeneszóval kísérve. Egy térképet is készítettek, amin látható, hogy merre mennek majd.
– Hogy hova, pontosan mikor érkezünk, azt még mi sem tudjuk, hiszen ahogy az ilyenkor lenni szokott, néhány helyen megállunk, kedves támogatóink harapnivalóval és frissítővel kínálnak bennünket – tette hozzá Facebook-oldalán a zenekar.

Hozzátették, ha valaki látja vagy hallja őket, nyugodtan integessen, kiabáljon és ha tudnak, ők is visszaintegetnek majd. Kiabálni azért nem fognak…

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.