- hirdetés -

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napja alkalmából tartott állománygyűlésen Békés vármegyében. Az elismertek listáján az Orosházi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának fővizsgálója is ott volt.

Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2023. április 26-án állománygyűlést tartottak a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. Ez alkalomból Vörös Ferenc r. ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány összesen 41 jutalmat adott át. Rendőrök és rendőrségi dolgozók mellett két tűzoltót és két hivatásos vadászt is elismerésben részesített – írja a police.hu.

A Békés vármegyei „Év Rendőre” díjat a bűnügyi szolgálat részéről Kiss Gábor r. főhadnagy, az Orosházi Rendőrkapitányság fővizsgálója érdemelte ki a kitüntető címet.

A határrendészek közül pedig Földi István r. főtörzszászlós, a Battonyai Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnoka lett az „Év rendőre”. A rendőrkapitányságok és határrendészeti kirendeltségek közül az „Év helyi szerve” címet a Szeghalmi Rendőrkapitányság állománya kapta.

A Rendőrség Napja alkalmából Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere szolgálatuk példamutató ellátásáért dicséretben és jutalomban részesítette a Békéscsabai Rendőrkapitányság két rendőrét Kiss Attila c. r. törzszászlóst, nyomozót és Horváth Milán Csaba r. őrmester, járőrvezetőt. Az ünnepségen további 48 rendőr részesült a települési önkományzatok elismerésében. A kitüntettek teljes névsora a police.hu oldalon megtalálható.

A kiemelt képen Kis Gábor bal oldalon szerepel

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.