- hirdetés -

Rendőrök vettek részt Szent György Nap, azaz a Rendőrség Napja alkalmából Orosházán rendezett sporteseményen.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Szent György Napi Labdarúgó Tornát rendezett 2023. április 25-én, Orosházán.  Az egész napos sporteseményre 15 csapat nevezett, 150 játékos lépett pályára. A meccsek rendkívül színvonalasak voltak, a közönség sok szép gólt láthatott. A torna jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is.

A legjobb eredménnyel a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség válogatottja végzett. Második lett a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata, a dobogó harmadik fokára pedig a Békéscsabai Rendőrkapitányság játékosai állhattak fel. A versenybizottság Kovács István rendőr törzsőrmestert választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség hálóőre, Nagy Gábor rendőr őrmester érdemelte ki. A gólkirályi címet a hét találatot elérő Horváth Milán rendőr őrmester szerezte meg, aki a Békéscsabai Rendőrkapitányság csapatában játszott.

Az okleveleket és a serlegeket Kis Péter rendőr ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak és a különdíjakban részesült játékosoknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.