- hirdetés -

A mérkőzés hajrájában büntetett az Orosháza.

A megyei I. o. labdarúgó bajnokság 22. fordulójában a listavezető csapatunk a 4. helyen álló Gyulai Termál FC vendégeként mérkőzött. Az előző fordulóban a Gyula hazai környezetben 3-3-as döntetlent játszott a sereghajtó Jamina ellen. Az ULE a Mátrai Sándor Stadionban 1-0-ra legyőzte a Medgyesbodzást. A két gárda már kétszer megmérkőzött egymással, mindkétszer 2-0-s orosházi győzelem született. A három pont sorsa most is hasonlóan alakult.

Gyulai Termál FC – Orosházi MTK-ULE  1–2  (0–1)

Gyula, 100 néző. Vezette: Barta Tibor (Zahorán János, Petrovszki Péter).

Gyula: Jakab – Nagy S., Vágási, Repisky, Kukla Zs., Nagy G., Boros (Zsilák), Lőrinczi (Kiss T.), Kovács Zs., Varga Z. (Balogh), Zahorán. Edző: Sajben Gábor.

Orosháza: Bordás D. – Rau, Szabó Ákos, Harangozó, Darida, Selmeczy, Endrefalvi (Halász), Gedó, Miszlai, Szabó Áron (Fehér), Papp M. Edző: Buza Barnabás.

Gólszerzők: Lőrinczi (51.), ill. Miszlai (34.), Darida (84. – 11-esből).

Miszlai góljára a szünet után gyorsan válaszolt a hazai csapat. A három pontot a 84. percben Darida értékesített büntetője jelentette az orosházi csapat számára.

Buza Barnabás: A helyzeteink alapján már az első félidőben el kellett volna dönteni a találkozót. Az egyenlítő gól után újra több helyzetet dolgoztunk ki, végül egy jogos 11-essel megszereztük a megérdemelt győzelmet.

Az élmezőny állása: 1. OMTK-ULE 54 pont, 2. Végegyháza 54 pont, 3. Szarvas 43 pont.

Az OMTK-ULE a következő fordulóban szabadnapját tölti.

fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.