- hirdetés -

A piacon, a vásárcsarnokban vásárlók már észrevehették, az április elsejei nyitás óta ott vásárlók, javíttatók pedig már elégedetten terjeszthetik a jó hírét az újonnan nyílt mobil boltnak és szerviznek, az Oros-Mobilnak.

A vásárcsarnokkal, a Lipóti pékséggel szemben nyílt új üzlet két részből áll. Kell is, hisz a kereskedelmi tevékenység mellett különböző elektronikai berendezések javítását is vállalják. Az ügyvezető, Fanaczán János mutatta be ottjártunkkor az üzletet és tevékenységét.

– A feleségem és én is orosháziak vagyunk. A sors úgy hozta, hogy az egyetem után, melyet programtervező informatikusként végeztem el, Szegeden egy szervizbe kerültem, ahol a Webáruházat vezettem, mellette pedig szervizeltem a telefonokat. Az alapoktól kezdve ott tanultam ki a szakmát. Mivel a családunk, a barátaink révén minden Orosházához köt, úgy döntöttünk, hogy itthon nyitjuk meg az üzletet. A boltban megvásárolhatnak minden fajta mobiltelefont, újat is, használtat is. Természetesen kaphatók a mobilokhoz szükséges kiegészítők: tokok, fóliák, fülhallgatók, vezeték nélküli fülhallgatók. Ezeken felül forgalmazunk új és használt okos órákat is. Nem szerettünk volna azonban lehorgonyozni a mobilnál, így kaphatók nálunk mindenféle játékkonzolok, számítógép alkatrészek, számítógépekhez perifériák – monitor, fejhallgató, billentyűzet, és számtalan, a számítógéphez kapcsolódó dolgok. Ha valaki speciális területhez keres alkalmas eszközt, mobilt, számítógépet, a tapasztalatok alapján segítünk neki kiválasztani a megfelelő modellt. Ha a kedves vásárlónk olyan típusú mobilt választ, amely nincs épp készleten, két napon belül meghozatjuk számára, mégpedig az elérhető legalacsonyabb áron. Használt telefonok esetében választhatnak a vásárlóink. Megvesszük a használt készüléket (természetesen elmondjuk, mennyiért tesszük majd ki). Amennyiben ez partnerünk számára nem megfelelő, lehetőség van bizományos értékesítésre is. Ekkor a tulajdonos mondja meg, mennyit szeretne kérni a készülékért, mennyiért adjuk. Ez nyilván időigényesebb – kezdi az üzlet bemutatását Fanaczán János.

Meggyőződhettünk róla, hogy valóban bőséges áruválaszték várja az üzletben a vásárlókat, de talán még érdekesebb a bolt másik profilja, a szerviz. Erről is az ügyvezetőt kérdeztük. Megtudtuk, hogy az itt végzett tevékenység eltér a hasonló profillal rendelkező szervizekétől.

– Nem csak telefonokat, hanem okosórákat, számítógépeket, játékkonzolokat is javítok. Gyakorlatilag minden elektronikus kütyüvel jó eséllyel meg tudunk birkózni. A gyakoribb készülék típusokhoz sok alkatrésszel rendelkezünk, ha mégsem lenne raktáron, egy napon belül meghozatjuk a szükséges alkatrészt. Lényeges a szerviz munkájának ismeretekor, hogy mi nem adunk ki külsősnek semmit, magunk javítjuk az ide hozott készüléket. Árajánlatot úgy adunk, hogy minden eshetőséget ismertetünk az ügyféllel, a javítás közben felmerült kérdésekben folyamatosan konzultálunk a megrendelővel, az elvégzendő munkát és az árat illetőleg is. Sok, hasonló profilú szervizhez képest eltérés, hogy nálunk nem csak alkatrészek, modulok cseréje történik, de alaplap szinten javítunk is, amellett teljesen márkafüggetlenek vagyunk – mutatja be a szerviz tevékenységet János.

Ha egy új üzlet nyitja meg kapuit, rendszeresen nyitási akcióval igyekszik minél több ügyfél érdeklődését felkelteni. Az Oros-Mobilnál sincs ez másként, de itt több akcióval is kedveskednek a vásárlóknak.

Ha egy új üzlet nyitja meg kapuit, rendszeresen nyitási akcióval igyekszik minél több ügyfél érdeklődését felkelteni. Az Oros-Mobilnál sincs ez másként, de itt több akcióval is kedveskednek a vásárlóknak.

– Nyitási akciónk keretében az áprilisban a mobilok, készülékek kivételével, a nálunk vásárolt termékek árából 15 % engedményt adunk. Másik akciónk – egy nyereményjáték – melynek keretében minden áprilisi vásárlónk, megrendelőnk nevét és telefonszámát elhelyezzük egy ládikában. Közülük a legszerencsésebb, egy kilencedik generációs iPad készülékkel lesz gazdagabb. Az április 29-i sorsolást élőben követhetik az érdekeltek az Oros-Mobil Facebook oldalán. A nyitási akció után is érdemes lesz figyelni az oldalunkat, mert az akciók sora folytatódik – tájékoztat Fanaczán János.

Érdemes tehát benézni az új üzletbe, megtekinteni a gazdag árukészletet, és ha elromlik valamelyik készülékünk, akkor megjavíttatni, hisz tudjuk – “Jancsi megoldja”!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.