- hirdetés -

Orosházára érkezett a Donnert Családi Cirkusz, amely három napon át várja a szórakozni vágyókat a Vásárhelyi úton, a Tesco mellett. A Cirkuszcsillagok premiere április 14-én este hat órakor.

Szuper, családias hangulat. Kis csapat, nagy szívvel – így jellemezte egy elégedett néző a Donnert Családi Cirkusz előadását, amelyet néhány napon keresztül Orosházán is megtekinthetnek az érdeklődők. Ezt élhetik át most az orosháziak is. A társulat húsz éven át járta a világot, mondhatni hazahozták a világhírt, hiszen ezzel a sátorral és előadással most találkozhat először a magyar közönség.

– Egy hagyományos magyar lovasakrobata számmal léptünk fel, amely a Monte Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon, illetve számos más fesztiválon is díjat nyert – nyilatkozta az OrosCafénak Váradi Éva Porond Csillaga elismerést elnyert lábzsonglőrtől.

A húszfős társulat öt lóval és öt kutyával szórakoztatja a közönséget. Emellett lábzsonglőrködés, akrobatika és lovasakrobatika, illetve úgynevezett lovasbalett színesíti az előadást, de a gárda fontos karaktere a bohóc is, aki Portugáliából érkezett.

A közel 25 országban járt Donnert Családi Cirkusz orosházi előadásait a Vásárhelyi úton, a Tesco mellett tartják az alábbi időpontokban:

április 14., péntek: 18 óra
április 15., szombat: 15 és 18 óra
április 16., vasárnap: 11 óra

További részletek a Donnert Családi Cirkusz Facebook-oldalán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.