- hirdetés -

Írjuk a részleteket.

A települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenesen biztosítja a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, valamint a kizárólag rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek, illetve az arra jogosult menedékes 5 hónaptól – 18 éves kiskorú gyermekek részére ideértve azokat a gyermekeket is, akik nem rendelkeznek intézményi jogviszonnyal – tájékoztatott dr. Burai Mihály jegyző.

Az érintett időszakban, 2023. április 06. és 2023. április 11. között munkanapokon – 2023. április 06. és 2023. április 11. napján – egyszeri meleg déli főétkezést, összesen két ebédet biztosít az önkormányzat.

Óvodai és bölcsődei intézményi jogviszonnyal rendelkező gyermek esetén csak az óvoda és bölcsőde zárva tartásának időtartama alatti munkanapokra igényelhető étkezés.

Igénylésre a város honlapján is elérhető nyilatkozat gyermekenkénti kitöltésével és az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatánál Orosháza, Kossuth u. 3. szám alatt történő benyújtásával van lehetőség, a tavaszi szünetre lehetőleg 2023. március 31. napjával bezárólag.

Ügyfélfogadás: hétfő-csütörtök: 8.00-16.00 óráig, ebédszünet: 12.00-12.30 óráig; péntek: 08.00-12.00 óráig.

A város külterületein élőknek a korábbi évekhez hasonlóan – a Rákóczitelepi, a Szentetornyai, valamint az Üveggyár környékén élő családoknak – az Orosháza Város Önkormányzat Napköziotthonos Óvodája Bácska utcai, Mátyás király utcai, illetve az Ifjúság utcai telephelyen biztosítják a kiszállított ebéd átvételét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.