- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a megyei labdarúgó bajnokság minden osztályában. Az orosházi csapatok hazai pályán játszanak.

Buza Barnabás: többgólos győzelemben bízva

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában a listavezető, 36 ponttal rendelkező OMTK-ULE 1913 fogadja az 5. helyezett, 16 pontos Szeghalmi FC csapatát. Az odavágó mérkőzésen október 1-jén Szeghalmon Endrefalvi (2), Kasuba, Fehér Bence és Szabó Áron góljaival 5-2-es orosházi győzelem született. Az előző fordulóban az OMTK-ULE Nagyszénáson nyert 2-0-ra, míg a sárrétiek hazai környezetben verték 3-1-re a Gyulai Termál FC-t.

OMTK-ULE 1913 – Szeghalmi FC (március 11., 14.30 óra, Mátrai Stadion)

A mérkőzés játékvezetője: Jakab József (Németh Balázs, Krcsméri Milán).

Buza Barnabás bizakodva várja a szombati mérkőzést.

– Nagyszénáson jó rajtot vettünk, ez lendületet adhat a folytatásra. Heti eltiltottunk Papp Máté és Vincze Alex, valamint sérülés miatt a tavaszra elvesztettük Valach Martint is. A bajok ellenére jó hangulatban készültünk a mérkőzésre. Remélem, hogy szép játékkal, többgólos győzelemmel örvendeztetjük meg a szurkolóinkat, akik egyre többen látogatják majd a mérkőzéseinket.

A találkozóra a belépődíj egységesen 500 Ft.

A Szeghalom elleni előző mérkőzésen Fehér (b) is betalált (OC archív fotó)

Bodzás Ádám: meglepetésre készülve

A megyei II/A csoportban is a 17. fordulót rendezik. Március 12-én a 4. helyen álló OMTK-Rákóczi a listavezető Szabadkígyós csapatát fogadja az OMTK-ULE Sportcentrumában.

OMTK-Rákóczi – Szabadkígyósi SZSC (március 12., 14.30 óra, ULE-Sportcentrum, műfüves pálya)

A mérkőzés játékvezetője: Kató Benedek (Szabó Csaba Pál, Karkus János Zsolt).

A nyár végi mérkőzésen a Szabadkígyós 3-0-ra verte a rákóczitelepi csapatot. Az előző fordulóban mindkét együttes győztesen hagyta el a pályát. A Rákóczi Csabacsűdön nyert 4-3-ra, míg a bajnokaspiráns hazai környezetben nyert 2-0-ra a Békés ellen.

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője szeretné, ha csapata törné meg a szabadkígyósiak veretlenségét.

– Optimistán várjuk a vasárnapi folytatást! Sérültjeink vannak, de elég mély a keret, hogy ne essünk kétségbe. Ami előnyünk lehet a vendégeinkhez képest, hogy mi talán jobban fogunk tudni alkalmazkodni a műfű adta játék gyorsasághoz. Egész télen ilyen körülmények között készültünk és érezhető, hogy több csapat küzd azzal, hogy megszokja ezt a közeget. Bízom benne, hogy mi leszünk azok, akik el tudjuk venni a bajnokaspiráns veretlenségét!

A mérkőzésre a belépés díjtalan.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.