- hirdetés -

Március 8-án a Petőfi Művelődési Központ Szokolay Sándor-termébe érkeztek az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének tagjai. Itt tartották meg közgyűlésüket, majd a város polgármestere, Dávid Zoltán köszöntötte nőnap alkalmából a szervezet hölgy tagjait.

A közgyűlést követően Erős Károly, az egyesület elnöke vezette fel a nőnapi köszöntéseket, felolvasta az egyesülethez érkezett üzeneteket, jókívánságokat. Elsőként Huszárik István köszöntötte a megjelent hölgyeket a teljesen megtelt Szokolay Sándor-teremben.
– Hogy nőnek születtél? Véletlen talán, de ha akarod, sorssá teheted. Hogy nő lettél? Nem a te érdemed, de ha megéred, érdemmé teheted. Nők nélkül nem lenne élet az élet, mi férfiak a nők nélkül semmik lennénk. Minden klubtagunkat nagyon sok szeretettel köszöntjük – hangsúlyozta.

Ezt követően Debreczeniné Jártó Róza köszöntötte az egybegyűlteket. Mint mondta, ő maga is nőként, nagymamaként, sőt dédmamaként érkezett most a Petőfi Művelődési Központba és a nemzetközi nőnap alkalmából ismertebb hölgyek neveit és a velük kapcsolatos kisebb történeteket, érdekességeket mesélte el.

Végül Orosháza polgármestere, Dávid Zoltán következett, aki a város önkormányzatának nevében is köszöntötte az egyesületet, különösen a hölgy tagjait. Örömét fejezte ki, hogy olyan sokan összegyűltek a Szokolay Sándor-teremben és támogatásáról biztosította a jelenlévőket.

– Most azonban ne a nehézségekről beszéljünk, hanem beszéljünk a hölgyekről, hiszen a mai nap Önökért, Önökről szól. Kik is a nők? A nők a mindent jelentik, ők azok, akik bearanyozzák az életünket, megszülnek, felnevelnek, az utunkat egyengetik. Én úgy gondolom, hogy hatalmas feladatokat látnak el, hiszen egy családot működtetnek, annak belső működését biztosítják. Minden élethelyzetben helyt állnak, nélkülük az élet sivár és elképzelhetetlen. Orosháza is rengeteget köszönhet Önöknek – emelte ki köszöntőjében a polgármester, aki ezt követően meg is ajándékozta a nyugdíjas egyesület jelen lévő tagjait.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.