- hirdetés -

Tömör a középmezőny az NB II-es csapatbajnokság Tóth László-csoportjában.

A 7. fordulót rendezték meg február 12-én az NB II-es csapatbajnokság Tóth László-csoportjában.  Az Orosházi Sakk Egyesület a sereghajtó Félegyháza-Csongrád csapatával mérkőzött meg Kiskunfélegyházán. Kunos Zoltánék izgalmas partik után két pont különbséggel győztek és 7 megszerzett ponttal két helyet előre léptek a bajnoki tabellán.

Félegyháza-Csongrád – Orosházi SE 5:7

NB II-es csapatbajnoki sakkmérkőzés, Kiskunfélegyháza. Orosházi győztesek: Kunos Zoltán (3.), Berta Gergely (8.), Sáfrán István (11.), Czombos Olivér (12.). Döntetlen: Kakuk Sándor (1.), Győri Szabolcs (4.), Bogdány Gábor (5.), Bácsi Kristóf (6.), Biró István (7.), Pásztorcsik János (9.).

– A hétvégén Kiskunfélegyházán játszottunk és magabiztosan sikerült nyernünk 7-5-re a házigazda csapat ellen. A játszmák alapján nagyobb arányú győzelemre is volt esély, de ez is jó eredménynek számít. Kiemelném, hogy Czombos Olivér ifjúsági játékosunk megszerezte első győzelmét. Legközelebb február 19-én vasárnap fogadjuk a Gyula csapatát a Petőfi Művelődési Központban nyilatkozta Győri Szabolcs egyesületi elnök.

További eredmények: Kisújszállási SE–TÁKISZ SE 10,5:1,5, Maróczy SE II–Makói SVSE II 11:1, Mertium SE II Szeged–Tóth László SE 6:6. Szabadnapos: Békési TE, Gyulai SE.

Kunos Zoltán győzelemmel járult hozzá a hétvégi forduló eredményéhez (fotó: OSE)

A bajnokság állása

1. Kisújszállási SE 56 pont (6 mérk.)
2. Tóth László SE Kecskemét 43 pont (7)
3. Maróczy SE II 41 pont (6)
4. Mertium SE II Szeged 38,5 pont (6)
5. Békési TE 33,5 pont (5)
6. Makói SVSE II 29,5 pont (6)
7. Orosházi SE 28,5 pont (5)
8. Gyulai SE 27 pont (6)
9. TÁKISZ SE 26 pont (5)
10. Félegyháza-Csongrád 25 pont (6)

 A Szentesi SSE visszalépett.

Az Orosházi Sakk Egyesület a 8. fordulóban február 19-én, vasárnap a Petőfi Művelődési Központban fogadja a Gyula csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.