- hirdetés -

A Békés InterCitykre január 29-től válthatunk kedvezményre jogosító Okosjegyet a Békéscsaba és Budapest közötti utazásra. Ezzel akár több mint ezer forintot is megspórolhatunk, amennyiben vonattal közlekedünk a fővárosba.

A MÁV a honlapján jelentette be, hogy a Budapest-Békéscsaba vonalon is bevezeti az Okosjegyet, melyet két díjszinten 2399 és 2799 forintért tudnak megvásárolni az utasok. Ugyanez a jegy a nem Békés InterCity járatain 3410 és 3710 forintos áron kapható, így például Orosházáról Budapestre már 3049 forintért is eljuthatunk. Emellett pedig az applikáción keresztüli vásárlás további kedvezményt is biztosít, így körülbelül 1000 forintot spórolunk meg az utazás során az új jegytípusnak köszönhetően. Azok az utasok tehát, akik az interneten és MÁV applikáción váltható Okosjegyet választják, akár 76 százalékkal kedvezőbb áron utazhatnak a Békés InterCity járatokon a pénztárban váltott teljes árú jegyhez képest.

A MÁV appon és a jegy.mav.hu digitális platformon is megtalálható a kiválasztott vonatra az eredeti, teljesárú ajánlat is, ám az olcsóbb Okosjegy is jól látható, amit kiválasztva a vásárlás a megszokott rend szerint, könnyen elvégezhető – írja a mavcsoport.hu.

Kiemelt kép: mavcsoport.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.