- hirdetés -

Tóth-Kása Sándor elnök elmondta, a beruházással tovább javultak az utánpótlás-nevelés feltételei.

Az OMTK-ULE 1913 színeiben sportolók egy újabb autót vehettek birtokukba, ugyanis január 25-én megérkezett a harmadik Ford típusú személyszállító kisbusz a gyopárosi sportcentrumba.

– Nagy örömünkre a napokban vettük át az új személyszállító Ford típusú autót. A 14 millió forint értékű közlekedési eszköz teljes költségét TAO-forrásból álltuk. A kilenc személyes kisbusz a csapataink szállítását szolgálja, valamint a vidéki gyerekek edzésre és mérkőzésre szállítását segíti. Körzetközpont lévén több száz gyereket utaztatunk egyesületen belül és kívül egyaránt. A három autó új garázsba került az ULE-bázison – adta hírül Tóth-Kása Sándor, az OMTK-ULE 1913 elnöke.

Az ULE autóparkja TAO-forrásból bővült (fotó: egyesület)

Mint azt korábban megírtuk, a klub és a város a korábbi években már számos infrastrukturális beruházással igyekezett az orosházi egyesület kötelékében nevelkedő gyermekek sportolási feltételeit javítani. A teljesség igénye nélkül új műfüves és élőfüves futballpályákat, modern öltözőt, néhány hónappal ezelőtt egy új konditermet vehettek birtokba a labdarúgók a gyopárosi bázison. Továbbá a közelmúltban alakult női labdarúgó szakosztály is versenyzik már az ULE égisze alatt. Az alábbi linken elérhető webshopból pedig az OMTK-ULE 1913 címerével ellátott tárgyakat lehet beszerezni. A megyei mezőnyben egyedülálló kezdeményezés célja a klub és a szurkolók közötti kapcsolat szorosabbá tétele.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.